Vali Bordeanu poate profita de plecarea lui Petrescu de la CFR Cluj! Poate fi noul principal al campioanei

Vali Bordeanu poate profita de plecarea lui Petrescu de la CFR Cluj! Poate fi noul principal al campioanei

Fost jucător la FC Botoșani, Steaua sau Dinamo, Vali Bordeanu poate deveni principal la CFR Cluj, cel puțin pentru câteva meciuri.

Asta pentru că Dan Petrescu și campiona României au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă.

Până la numirea unui nou tehnician, Vali Bordeanu pare favorit să fie principal, pentru cel puțin 2 meciuri. În cel mai bun caz, acesta va rămâne principal până în iarnă.

Vali ar fi trebuit să fie principal la meciul dintre Botoșani și CFR din playoff-ul sezonului trecut. Vorbim de celebrul scandal "Covid", prin care campioana a reușit să amâne câteva partide în interes, mințind că echipa este băgată în carantină.

Vali Bordeanu se lupta cu Calin Curelea, pentru postul de principal la meciul de Europa League, împotriva echipei CASK Sofia.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
53

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
49

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...

(P) Vrei să găteşti mâncare gustoasă? Iată 7 trucuri pe care trebuie să le încerci

astăzi, 15:30
44

Mâncarea gustoasă şi aromată nu se găseşte doar la restaurante sau la fast-food, ci poate deveni parte din alimentaţia ta zilnică. Poţi să găteşti gustos acasă, indiferent de câ...