Valeriu Iftime se retrage de la FC Botosani. Cel mai probabil, urmat de Cornel Sfaiter!

Valeriu Iftime se retrage de la FC Botosani. Cel mai probabil, urmat de Cornel Sfaiter!

 Valeriu Iftime, presedinte CA al FC Botosani  

Soc in fotbalul botosanean! Criza financiara de la nivel mondial pare sa afecteze si sportul, fiind foarte posibil sa asistam la retragerea echipei FC Botosani din campionat.

Presedintele Consiliului de Adminstratie al FC Botosani, Valeriu Iftime, a anuntat ca se retrage deoarece nu mai poate investi in fotbal, renuntand inclusiv la functia pe care o are in cadrul clubului. Motivele sunt, fireste, de ordin financiar! Iftime a anuntat ca este dispus sa cedeze pachetul majoritar de actiuni oricarei persoane interesate, precizand ca renunta si la functia pe care o are in cadrul clubului botosanean.

Sunt decis sa nu mai investesc in fotbal, pentru ca nu mai pot face fata la cheltuielile care sunt. In ultimii doi ani am investit peste 20 de miliarde de lei si in ritmul acesta nu mai pot continua. In plus, mai sunt si datoriile la bugetul statului pe care trebuie sa le achit. Eu inca din vara am spus ca cedez gratis actiunile clubului, dar nu am gasit pe nimeni dispus sa investeasca, a spus Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime spune ca nu poate asigura bugetul necesar pentru 2009.

La momentul acesta nu am buget pentru 2009 si este greu de crezut ca voi putea continua. De aceea am hotarat sa ma retrag. Daca se va gasi altcineva dispus sa investeasca, voi ramane langa echipa, ca sponsor. Mai mult de 100.000 de euro nu pot da pe an. In acelasi timp, ma retrag si din functia de presedinte al Consiliului de Administratie, a mai preciza oficialul botosanean.

Cert este ca plecarea lui Valeriu Iftime ar putea duce la retragerea inclusiv a vicepresedintelui Consiliului de Administratie, Cornel Sfaiter. In acest conditii, este greu de crezut ca se va gasit un alt om de afaceri interesat sa investeasca la FC Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...