Valeriu Iftime: „Șase luni nu mai sunt nici patron, nu am niciun fel de funcție la FC Botoșani”

Valeriu Iftime: „Șase luni nu mai sunt nici patron, nu am niciun fel de funcție la FC Botoșani”

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a comentat decizia FRF de a-l interzice în „oricare activitate legată de fotbal” pe o perioadă de șase luni, după jignirile aduse arbitrului Horațiu Feșnic în luna mai.

În ciuda formulării, hotărârea Comisiei de Disciplină și Etică nu-l afectează serios pe Iftime. Decizia presupune că acesta nu va putea reprezenta oficial clubul la acțiunile FRF, LPF și AJF și nu va putea semna documente în numele clubului pe perioada menționată.

Într-o intervenție telefonică, Valeriu Iftime și-a prezentat scuzele pentru jignirile aduse arbitrului de centru și a admis că a greșit la momentul respectiv.

„Sincer, nu știu cât de «liber» sunt acum. Dacă riscăm să vorbim? Sper să nu fie atât de restrictivă chestiunea asta. În orice caz, 6 luni nu mai sunt nici patron, nu am niciun fel de funcție la FC Botoșani.

Eu mă simt prost, starea asta de om nociv în fotbal mă deranjează enorm. Numai să spună cineva că sunt un om rău, nociv, indiferent de domeniu, și mă simt prost. Vreau să fiu un om bun, milostiv, credincios, să nu am niciun fel de dușman. Până la urmă, în fotbal depun energie, muncesc.

Îmi pare rău, am spus după meciul cu Craiova lucruri destul de rele. Nu-mi face cinste să jignesc un om, sincer. Îmi pare rău pentru faptul că uneori, purtat de nervozitate și de tensiunea meciului, se întâmplă astfel de lucruri.

Mi-am cerut scuze, am cerut să vorbesc cu el să-mi cer scuze direct fără a primi ceva, doar pentru a fi liniștit. Mai greșim atunci când ne ia valul. Nu sunt un om periculos, violent, ba din contră, cred că sunt împăciuitor. Când ți se spune că ești periculos, sigur că te doare. Mai mult nu pot spune”, a reacționat Valeriu Iftime la Pro Arena.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
19

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
179

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
416

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...