Valeriu Iftime, prezent la Monza unde îl susține pe Max Verstappen

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, este fan înfocat al campionului din Formula 1, Max Verstappen.

Pasionat de Formula 1, Valeriu Iftime a lăsat-o pe FC Botoșani și a plecat în Italia. Finațatorul moldovenilor tocmai l-a pus pe Dan Alexa antrenor la FC Botoșani și s-a dus să-și vadă idolul din Formula 1.

Iftime a plecat la Monza unde se desfășoară o nouă etapă în Marele Premiu din Formula 1. Patronul lui FC Botoșani este fan înfocat al lui Max Verstappen.

Ultimele vești despre accidentarea lui Sebastian Mailat

În timpul cantonamentului din Austria, Sebastian Mailat a simțit dureri la genunchi, iar ulterior s-a constatat că a suferit o accidentare la ligamente. În acea perioadă, fotbalistul Botoșaniului era urmărit atent de lituanienii de la Zalgiris Vilnius, însă mutarea a picat tocmai din cauza celor întâmplate.

Întrebat despre accidentarea lui Sebastian Mailat, Valeriu Iftime a oferit ultimele detalii. Patronul celor de la FC Botoșani a spus că mijlocașul se află în perioada de recuperare și urmează să revină pe teren peste aproximativ două luni.

"Mailat este precum copilul meu de acasă. Se pregătește, dar mai întâi trebuie să fie sănătos. Face recuperare la București, iar eu îl aștept cu mult drag. Fac tot ce îmi spune el și vreau să îl ajut să redevină fotbalistul meu bun. Deocamdată se recuperează și nu pot să spun mai mult. După două luni va intra în pregătirea cu noi și sper să fie cum a fost anul trecut", a spus Iftime, pentru Digisport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean arestat pentru că a tâlhărit un bărbat: Victima s-a ales și cu leziuni!

astăzi, 17:50

Acesta era bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024...

Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită de elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani!

astăzi, 17:23

Deviza din  acest an: „Pace prin diversitate lingvistică", și-a propus să sublinieze rolul cheie pe care îl joacă diversitatea lingvistică și învățarea limbilor str...

Dinamo București - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:26

Dinamo primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 a Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo! După trei înfrângeri consecutiv...