Valeriu Iftime, negocieri cu un atacant algerian: ”Pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele”

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că a purtat tratative cu un atacant algerian în legătură cu o posibilă venire a acestuia la gruparea din nordul Moldovei.

Valeriu Iftime, negocieri cu un atacant algerian: ”Pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele”

Billel Omrani și-a încheiat înțelegerea cu cei de la FCSB la începutul verii, iar de atunci nu și-a mai găsit echipă.

Fostul jucător de la Olympique Marseille și CFR Cluj le-a fost propus celor de la FC Botoșani, care au negociat cu el timp de o lună.

Finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, a spus însă că mutarea a picat din cauza pretențiilor salariale mari ale atacantului, scrie gsp.ro.

„Totul a început acum o lună”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a negociat cu Billel Omrani.

„Văd că veștile circulă repede. Da, am fost în negocieri pentru Omrani ăsta, dar am decis să pun stop discuțiilor și să îi spun pas. Totul a început acum o lună, atunci când ne-a fost propus. De atunci am tot discutat. El avea și unele pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele, a mai redus apoi din aceste pretenții, dar tot nu am de bătut palma. Am stat și m-am gândit mai bine, iar sacrificiul financiar nu îmi oferea nicio garanție că o să îmi iasă cu Omrani, dar nici nu am vrut să dau vestiarul peste cap. Casap (n.r. - Carlo) este cam ultimul transfer. Am lista full”, a precizat Valeriu Iftime, conform Prosport.

Billel Omrani a mai jucat în Superliga la CFR Cluj și FCSB. Cu trupa din Gruia a câștigat 5 campionate consecutive, între 2018 și 2022, dar și două Supercupe.

A adunat în total 186 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, reușind să marcheze 35 de goluri și să dea 37 de pase decisive.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Interviu cu un botoșănean, make-up artistul vedetelor din capitală. „Sunteți frumoase, fetelor!” (foto)

Luni, 4 Decembrie 2023
1343

Alexandru Tanasă sau Alex, așa cum îi spun apropiații, este din comuna Drăgușeni, județul Botoșani și se poate lăuda cu un palmares impresionant la vârsta lui. Și-a dorit să fie...

Ample acțiuni cu polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, s-a lăsat cu amenzi și permise reținute

Luni, 4 Decembrie 2023
305

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 7 acțiuni punctuale în Darabani, Săveni, Botoșani, Flămânzi, Bucecea și Dorohoi, în cadrul acțiunii BLOCADA,...

(Și) personalul TESA de la „Mavromati” continuă protestele (foto, video)

Luni, 4 Decembrie 2023
106

Continuă protestele și la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani. Personalul TESA a ieșit, pentru a 11-a zi, în fața unității sanitare în semn de prote...