Valeriu Iftime, negocieri cu un atacant algerian: ”Pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele”

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că a purtat tratative cu un atacant algerian în legătură cu o posibilă venire a acestuia la gruparea din nordul Moldovei.

Billel Omrani și-a încheiat înțelegerea cu cei de la FCSB la începutul verii, iar de atunci nu și-a mai găsit echipă.

Fostul jucător de la Olympique Marseille și CFR Cluj le-a fost propus celor de la FC Botoșani, care au negociat cu el timp de o lună.

Finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, a spus însă că mutarea a picat din cauza pretențiilor salariale mari ale atacantului, scrie gsp.ro.

„Totul a început acum o lună”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a negociat cu Billel Omrani.

„Văd că veștile circulă repede. Da, am fost în negocieri pentru Omrani ăsta, dar am decis să pun stop discuțiilor și să îi spun pas. Totul a început acum o lună, atunci când ne-a fost propus. De atunci am tot discutat. El avea și unele pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele, a mai redus apoi din aceste pretenții, dar tot nu am de bătut palma. Am stat și m-am gândit mai bine, iar sacrificiul financiar nu îmi oferea nicio garanție că o să îmi iasă cu Omrani, dar nici nu am vrut să dau vestiarul peste cap. Casap (n.r. - Carlo) este cam ultimul transfer. Am lista full”, a precizat Valeriu Iftime, conform Prosport.

Billel Omrani a mai jucat în Superliga la CFR Cluj și FCSB. Cu trupa din Gruia a câștigat 5 campionate consecutive, între 2018 și 2022, dar și două Supercupe.

A adunat în total 186 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, reușind să marcheze 35 de goluri și să dea 37 de pase decisive.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...