Valeriu Iftime, mesaj înaintea partidei FC Botoșani – U Craiova 1948: „E un meci capital pentru noi!”

Valeriu Iftime a declarat pentru ProSport că FC Botoșani are doar varianta victoriei în partida de sâmbătă, 22 aprilie, cu U Craiova 1948.

Lupta pentru locurile 7-8 din play-out, cele care asigură disputarea barajului, se duce la „baionetă”. U Craiova 1948 a remizat în Vinerea Mare pe teren propriu cu FC Voluntari, 3-3, iar oltenii au luat doar un punct, acumulând până în prezent 27. Dar, după ce Petrolul a pierdut pe teren propriu cu U Cluj, 0-2, prahovenii au rămas tot cu 27 de puncte, însă au fost depășiți de „juveții” din Bănie la golaveraj și FCU este pe primul loc în play-out.

Pe poziția treia se află FC Botoșani, 26 de puncte. ProSport a stat de vorbă cu Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, iar acesta a vorbit despre lupta pentru locurile de baraj 7-8, dar și despre jocul de sâmbătă cu FCU.

„Am greșit în vara anului trecut strategia de transferuri”

Valeriu Iftime a declarat pentru ProSport că știe unde FC Botoșani a greșit în acest campionat.

„Până a spune că poate era mai bine dacă îl aduceam pe Stoican de la începutul acestui campionat, totuși am puterea să recunosc că am făcut o altă greșeală. Am greșit strategia în vară la transferuri, atunci când am decis să merg pe mâna unei persoane. Și da, poate că dacă venea Flavius de la început la noi alta cred că ne era situația. Însă, am mai spus un lucru în legătură cu acest play-off. Prefer să mă aflu aici, în lupta pentru locurile 7-8 din play-out, decât să merg în play-off de pe locul 6 și să nu bat pe nimeni pe acolo. Acum văd că e cazul Rapidului, care a terminat pe 5. În play-off sunt trei echipe tari, Farul, CFR și FCSB. Apoi e lupta aia dintre Craiova și Rapid și în final e Sepsi.

Din play-out de pe locurile 7-8 cu multă șansă putem ca noi să producem supriza. Astfel că, eu consider că e mai bine cum suntem acum poziționați. Însă, avem sâmbătă un meci capital cu FCU. Dacă nu câștigăm acest meci nu e bine, deorece ne va presa și FC Voluntari. FCU e o echipă bună, iar după meciul cu noi se va duela acasă cu Chindia. Și nu uitați și de formațiile din play-out care au probleme cu licența pentru cupele europene. Se vorbește deja de vreo trei echipe, Petrolul, Hermannstadt și Chindia”, spus Iftime, conform sursei citate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...