Valeriu Iftime le-a propus un pariu jucatorilor de la FC Botosani: "Nu ar fi interesant?"

Valeriu Iftime le-a propus un pariu jucatorilor de la FC Botosani: "Nu ar fi interesant?"
Finantatorul echipei de fotbal FC Botosani, Valeriu Iftime, le-a propus fotbalistilor pregatiti de Leo Grozavu un pariu.

Acesta le-a cerut jucatorilor sa faca spectacol la fiecare meci si sa aduca lume multa pe stadion, iar in functie de asta sa fie platiti mai bine.

"I-am salutat pe baieti si le-am spus ca facem un pariu. Eu trebuie sa fac rost de bani, iar ei sa faca spectacol la stadion. Le-am spus asa: Voi aduceti 5.000 de oameni pe stadion la fiecare meci si eu va dau salariul la numarul asta de spectatori. Daca sunt mai putini spectatori diminuam salariul, daca sunt mai multi le dau mai multi. Nu ar fi interesant?", a declarat Valeriu Iftime.

Omul de afaceri se gandeste mereu la o modalitate de a aduce suporterii la stadion, iar acesta crede ca daca nu reuseste asta este "inceputul sfarsitului".

"Ceea ce se intampla acum in fotbalul romanesc este o normalitate, asa cum s-a intamplat in marile noastre fabrici, cand credeam ca sunt extraordinar de bune si cand au crapat nu le-a mai cules nimeni. Poate vreun turc sau un rus zapacit. E foarte interesant sa stim in ce directie mergem. Daca nu reusim sa aducem oameni la stadion este inceputul sfarsitului. Oamenii au acum multe posibilitati pentru petrecerea timpului liber. De ce s-ar uita la fotbal, daca nu este spectacol?", a incheiat Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
201

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
247

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
904

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...