Valeriu Iftime îi dă replica lui Gigi Becali: „Nu cred că va face asta, era prea nervos!”

Valeriu Iftime îi dă replica lui Gigi Becali: „Nu cred că va face asta, era prea nervos!”

Patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, nu crede că Gigi Becali este dispus să îi trimită pe Denis Haruț (23 de ani) și Răzvan Oaidă (24 de ani) înapoi la echipa moldoveană fără pretenții financiare, așa cum a afirmat șeful de la FCSB.

FCSB a început prost sezonul, 1-1 cu U Cluj, apoi a urmat înfrângerea din Conference League cu Saburtalo, 0-1. Etapa a doua din Superliga a adus un nou eșec pentru vicecampioni, 0-2 împotriva Rapidului, iar aceste rezultate l-au determinat pe Gigi Becali să răbufnească la adresa mai multor fotbaliști din lot, scrie ProSport.ro.

Printre aceștia, Denis Haruț și Răzvan Oaidă, pe care a anunțat că vrea să îi trimită înapoi lui Valeriu Iftime, cel pe care îl acuză că l-a păcălit cu mai multe transferuri de-a lungul timpului.

Valeriu Iftime îi dă replica lui Gigi Becali: „Acum a zis?”

Valeriu Iftime a comentat declarațiile lui Gigi Becali, care a anunțat că nu îi mai dorește pe Denis Haruț și Răzvan Oaidă, fiind dispus să îi trimită înapoi la FC Botoșani fără vreo pretenție financiară.

Patronul moldovenilor nu crede că omologul său de pe banca lui FCSB își va duce acest plan la bun sfârșit, însă anunță că este dispus să îi primească pe cei doi fotbaliști.

„Ei, da! Acum a zis? Nu cred. Îţi dai seama că i-as lua cu braţele deschis. Mihai (n.r. antrenorul principal de la FC Botoșani, Mihai Teja) hotărăşte, la momentul ăsta, noi cumva ne-am făcut lotul. Pe de altă parte, nu cred că domnul Becali va face gestul ăsta. E prea nervos, aseară nu i-a bătut nimeni decât Dugandzic.

Nu a fost niciun jucător care să ajungă la FCSB să continue forma şi să joace ce aşteptam de la ei. Eu nu cred, dar dacă Oaidă şi Haruţ sunt liberi, normal că aş vrea să îi iau. Vorbesc cu Mihai”, a declarat Valeriu Iftime pentru AS.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuantumul indemnizației de șomaj, majorat la valoarea indicatorului social de referință

astăzi, 12:27
138

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată persoanelor cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an, acesta urmând...

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM în luna august este de 2,46%

astăzi, 11:58
36

La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani erau înregistrați 3.361 șomeri, din care 1.623 femei, rata ș...

(A) S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. – Abator Roma angajează fochist autorizat.

astăzi, 11:34
81

Salariul brut acordat este un salariu motivant, funcție de competențele și experiența profesională în domeniu.Se asigură transport din Mun. Botoșani și o masă la cantina societății....