Valeriu Iftime face „curățenie generală” la FC Botoșani. A cedat un jucător la o altă formație din Liga 1

Andrei Tîrcoveanu (25 de ani) a plecat de la FC Botoșani și a ajuns la un acord cu o altă formație din Liga 1, FC Argeș.

Mijlocașul va fi antrenat la Pitești chiar de antrenorul care l-a adus la Botoșani, în urmă cu doi ani și jumătate, Marius Croitoru.

Contractul lui Andrei Tîrcoveanu cu FC Botoșani expira în vara lui 2023 și nu se mai afla printre favoriții patronului Valeriu Iftime, care îl considera un fotbalist indolent.

Fotbalistul a plecat din Moldova și a semnat o înțelegere cu FC Argeș pentru un sezon și jumătate, după cum anunță formația din Trivale, pe site-ul oficial al clubului.

”Tîrcoveanu a îmbrăcat tricoul moldovenilor în 12 partide, reușind o pasă de gol. Dinamo, Gaz Metan Mediaș, Viitorul Constanța și Concordia Chiajna sunt echipele bifate de Andrei până acum.

Playmaker-ul echipei noastre are în palmares și câte două selecții la reprezentativele României Under 16 și 17. Noul ”vultur violet” este câștigător al Cupei Ligii, în 2017, cu Dinamo București, dar și al Cupei și Supercupei României, în 2019, cu Viitorul Constanța.

Este un fotbalist polivalent, putând fi folosit atât ca mijlocaș central, dar și în spatele vârfului. Tîrcoveanu este al doilea transfer perfectat de clubul nostru în această iarnă, FC Argeș mai semnând până acum cu fundașul central croat Mario Zebic”, au anunțat piteștenii.

În acest sezon, Andrei Tîrcoveanu a bifat 11 meciuri pentru FC Botoșani, însă nu a izbutit decât o pasă decisivă, scrie DigiSport.ro.

Iată lista celor nouă fotbaliști plecați de la FC Botoșani iarna aceasta: 

Kevin Boli (31 de ani, fundaș central)
Shaquill Sno (26 de ani, fundaș dreapta) 
Marian Obedeanu (22 de ani, mijlocaș ofensiv) 
Ovidiu Perianu (20 de ani, mijlocaș defensiv). A semnat cu Chindia Târgoviște
Mateus Santos (23 de ani, extremă dreapta). A semnat cu Farul
Yacouba Sylla (32 de ani, mijlocaș defensiv)
Elad Shahaf (24 de ani, mijlocaș central)
Franco Mussis (30 de ani, mijlocaș defensiv)
Andrei Tîrcoveanu (25 de ani, mijlocaș ofensiv)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

20.000 de lei amendă! Botoșăneanca a rămas și fără marfa de contrabandă!

astăzi, 15:39

Depistată de jandarmi în zona bazarului din municipiul Botoșani în timp ce avea asupra sa 200 de pachete de țigări de contrabandă, o femeie a fost amendată în această după-am...

PSD: Ziua Educației marcată într-un mod inedit de femeile social-democrate din Botoșani (Foto)

astăzi, 15:28

Astfel, au avut loc două întâlniri, la Darabani și în municipiul reședință de județ, moderate de inspectorul școlar Galia Hrimiuc și inspectorul școlar general adjunct Crist...

BARIERA la punctele de trecere a frontierei de la Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut! (Vdeo)

astăzi, 14:18

Astăzi, în intervalul orar 8.00-13.00, la nivelul punctelor de trecere a frontierei Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut de la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției d...