Ovidiu Perianu a plecat de la Botoșani, dar nu a revenit la FCSB! Cu ce echipă din Liga 1 a semnat

După doar câteva luni petrecute la FC Botoșani, Ovidiu Perianu (20 de ani) a plecat de la formația moldoveană și a semnat cu un alt club din Liga 1.

Plecat sub formă de împrumut la Botoșani, Perianu nu a reușit să convingă la clubul lui Valeriu Iftime, iar mijlocașul a fost cedat la o altă formație din Liga 1. Concret, fotbalistul a fost prezentat oficial la Chindia Târgoviște și va evolua sub comanda lui Toni Petrea, fostul său antrenor de la FCSB, în următoarea perioadă, scrie Digi Sport.

"Bun venit, Ovidiu Perianu! Clubul nostru anunță transferul lui Ovidiu Perianu (20 ani), mijlocaș care a mai evoluat la FC Botoșani și FCSB. Mult succes la Chindia Târgoviște!", a anunțat Chindia Târgoviște.

Chindia ar putea legitima al doilea jucător de la FCSB în această iarnă

Singura echipă la care Marco Dulca (23 de ani) ar putea fi cedat în perioada de mercato din iarnă este Chindia Târgoviște, pentru că mijlocașul a evoluat în trei meciuri în acest sezon în tricoul dâmbovițenilor, iar regulamentul nu permite legitimarea unui fotbalist la mai mult de două cluburi pe parcursul unei stagiuni.

Marco Dulca nu și-ar dori însă să revină la Chindia, ci să rămână până în vară la FCSB, pentru a putea pleca atunci din postura de jucător liber de contract la orice echipă își dorește. În acest context, Sorin Paraschiv, directorul sportiv al grupării târgoviștene, a vorbit despre posibilitatea ca mijlocașul în vârstă de 23 de ani să ajungă sub comanda lui Toni Petrea.

”Dacă el nu-și dorește, nu cred că va fi un obiectiv al Chindiei. Știți, niciun jucător care nu vine cu inima deschisă, nu poate să-și facă treaba bine. Liga 1 nu e un campionat ușor, nici unul foarte greu, dar dacă nu vine concentrat, cu capul la echipă, nu cred că poate juca”, a transmis Sorin Paraschiv, într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului Digi Sport Marian Codirlă.

Cu toate acestea, Paraschiv a menționat faptul că, în cazul în care fotbalistul s-ar răzgândi și ar vrea să joace în a doua parte a sezonului la Târgoviște, va fi primit cu brațele deschise la Chindia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

20.000 de lei amendă! Botoșăneanca a rămas și fără marfa de contrabandă!

astăzi, 15:39

Depistată de jandarmi în zona bazarului din municipiul Botoșani în timp ce avea asupra sa 200 de pachete de țigări de contrabandă, o femeie a fost amendată în această după-am...

PSD: Ziua Educației marcată într-un mod inedit de femeile social-democrate din Botoșani (Foto)

astăzi, 15:28

Astfel, au avut loc două întâlniri, la Darabani și în municipiul reședință de județ, moderate de inspectorul școlar Galia Hrimiuc și inspectorul școlar general adjunct Crist...

BARIERA la punctele de trecere a frontierei de la Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut! (Vdeo)

astăzi, 14:18

Astăzi, în intervalul orar 8.00-13.00, la nivelul punctelor de trecere a frontierei Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut de la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției d...