Valeriu Iftime: “Am o problemă: ce costum îmi iau pentru Champions League?”

Valeriu Iftime: “Am o problemă: ce costum îmi iau pentru Champions League?”
La finalul meciului cu CS Vaslui, principalul finanțator al FC Botoșani, Valeriu Iftime, și-a dat seama că are o problemă de natură financiară în ceea ce privește primele jucătorilor.

Iftime a spus că nimeni nu se aștepta ca după șase etape FC Botoșani să fie liderul campionatului, cu 14 puncte. El a mai precizat că va fi greu de păstrat jucătorii, dacă aceștia vor primi oferte financiare mult mai mari.

“Într-un oraș ca al nostru avem nevoie de un efort colectiv mult mai mare. E greu să ții o echipă la nivelul asta pentru că sunt pretențiile. Povestea și filozofia noastră este că venim de jos. Venim de la nivelul Ligii a doua cu o performanță de promovare, dar dacă ajungi a nivelul Vasluiului să plătești 10.000 sau 20.000 de euro pe contract ești mort. Important este cum gestionăm momentul acesta. Ar fi o minune să ținem așa să ne clasificăm la final de tur undeva sus să avem două-trei oferte de fotbaliști. Dar cum îi ții?", a spus Iftime.

Patronul de la Elsaco a făcut și o glumă și a spus că se gândește la costumul pentru Champions League.

“Suntem pe locul I, acum șase săptămâni nimeni nu credea. Eu deja am o altă problemă: ce costum îmi iau pentru Champions League?", a conchis Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
31

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
40

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
63

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...