Valeriu Iftime a spus în ce condiții ar investi la Dinamo: „Sunt absolut convins că am fi mulți interesați!”

Valeriu Iftime a spus în ce condiții ar investi la Dinamo: „Sunt absolut convins că am fi mulți interesați!”

Pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo a fost preluat recent de compania Red&White, reprezentată de Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu.

Cei doi au anunțat că, pe lângă investițiile care vor fi făcute la club în următorii ani, au de gând să aducă și alți investitori lângă echipă.

Valeriu Iftime: ”Dacă nu ar fi acea datorie istorică, am fi mulți interesați să investim la Dinamo!”

Numele lui Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a fost în mai multe rânduri legat de clubul Dinamo, însă niciodată nu s-a concretizat.

Întrebat dacă va investi la un moment dat în clubul bucureștean, Iftime a dat cărțile pe față și a explicat că, cel puțin deocamdată, nu există nicio șansă să devină investitor la Dinamo.

”Nu este un subiect pe care trebuie să îl dezvoltăm acum, pentru că nu are substrat, nu are substanță. Când o echipă de fotbal joacă cu casa închisă, cine vrea să investească în fotbal trebuie să fie orb să nu vadă o asemenea oportunitate.

Numai că, luând cazul Rapidului, care și în Liga 3 și în Liga 2 a jucat cu casa închisă, această rețetă trebuia reprodusă și la Dinamo. Dacă Dinamo nu ar avea acea datorie istorică, sunt absolut convins că, nu doar eu, am fi mulți interesați să investim la Dinamo. Dar cu datoria istorică de aproape 8 milioane, e aproape imposibil pentru cineva ca mine sau ca alții să încerce să vină și să pună lucrurile la punct”, a spus Valeriu Iftime la emisiunea Liga Digi Sport.

Andrei Nicolescu: "Ne vom concentra pe organizarea administrativă a clubului"

Andrei Nicolescu, noul președinte - director general al clubului Dinamo, a precizat că prioritatea este reorganizarea clubului și ieșirea din insolvență.

"E o onoare să fiu aici, e un club important și creează emoție un astfel de moment. Vrem să facem pași esențiali pentru ca acest club să se reorganizeze. În viitorul apropiat ne vom focusa pe organizarea administrativă a clubului, apoi pe organizarea sportivă. Există trei piloni esențiali pentru managementul imediat al clubului.

Din punctul nostru de vedere, e mult mai importantă eficienta utilizare a banilor. Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor care se gândesc cum iese Dinamo din insolvență. Orice sumă ar fi necesară ieșirii din insolvență, ea trebuie să fie utilizată corect.

Este vorba despre o investiție de 12 milioane de euro ca business plan. Nu înseamnă că cele 12 milioane de euro vor fi bagați imediat, asta nu are sens. Nu are sens să investim zece milioane de euro pentru transferuri în vară", a spus Andrei Nicolescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut după ce a agresat un consătean

astăzi, 10:39
7

Polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 53 de ani, din comuna Durnești, bănuit de comi...

Se înființează registrul electronic al autovehiculelor. Vânzarea unei mașini se va face doar cu certificat RAR Auto-Pass

astăzi, 10:33
10

Din toamna anului 2024, vânzarea unei mașini în România, înmatriculată sau nu, se va face doar alături de un certificat RAR Auto-Pass, care va oferi informații clare despre...

Tragedie în județ. Un bărbat a murit ars de viu în rulota în care locuia

astăzi, 10:27
42

Un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din localitatea Bucecea, a decedat după ce rulota în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat în această dimi...