Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

Botoșănenii au primit vizita giuleștenilor duminică seară, în etapa 12 din sezonul regulat al SuperLigii României. La capătul celor 90 de minute, FC Botoșani a obținut toate cele trei puncte.

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor.

De asemenea, patronul botoșănenilor a precizat că formația dirijată de Liviu Ciobotariu a jucat bine și că s-a spart ghinionul ultimelor jocuri.

”Am jucat bine, am avut ocazii. Echipa a fost bună. Am avut ghinion la celelalte meciuri. Portar nu am avut. Am câștigat pentru că am jucat bine! Eu zic că putem mult mai mult. Bați Rapidul cu 2-0 acasă... În seara asta mi-a plăcut Aldair, băiatul meu de suflet. Dar toți au fost buni!”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

După o primă repriză tăcută, Adrian Chică-Roșă a deschis scorul în actul secund (minutul 52). Pe final, Aldair a dublat avantajul, iar meciul s-a încheiat 2-0 în favoarea celor de la FC Botoșani.

Iftime le-a mulțumit după meci și suporterilor. ”O mare bucurie în această seară! După 10 ani echipa noastră, FC Botoșani a reușit să învingă Rapid București! Un 2-0 fabulos! Bravo, băieți! Sperăm ca seara aceasta să fie una a restartului echipei noastre în Liga 1. Mulțumim fanilor, în special celor prezenți la stadion care au stat alături de noi în ciuda vremii potrivnice”.

FC Botoșani urcă, așadar, pe locul 15. Trupa lui Ciobotariu a înregistrat a treia victorie din noul sezon.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...

Galeria din Giulești a ajuns la Botoșani: ”Mergem la victorie!” / Prime pentru jucătorii de la FC Botoșani

astăzi, 18:04

După un nou meci fără victorie în Giulești (0-0 cu Oțelul), Rapid joacă astăzi în deplasare cu FC Botoșani. Liviu Ungureanu, zis și „Bocciu”, a vorbit despre aștep...