UTA Arad – FC Botoșani, astăzi de la ora 17:00

UTA Arad și FC Botoșani se întâlnesc astăzi în etapa cu numărul 25 din Superligă.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu UTA Arad!
FC Botoşani a reușit să obțină nouă puncte în ultimele patru etape și a urcat o poziție în clasament.
Echipa antrenată de Bogdan Andone este la două puncte de Dinamo, formația aflată pe ultimul loc și la nouă de Poli Iași, care are însă un meci în plus.

În deplasare, FC Botoșani are o victorie, 3 egaluri și 8 înfrângeri.
„Cred că UTA este favorită. Trebuie să nu facem greșeli și să încercăm să le creăm probleme. Este bun și un punct, dar asta nu înseamnă că nu pregătim jocul pentru victorie”, a transmis antrenorul Bogdan Andone.

Arădenii au început anul destul de bine; au învins-o pe Sepsi la Arad cu scorul de 2-1 și pe U Cluj în deplasare, scor 1-3.
Echipa antrenată de Mircea Rednic este pe locul 12 în clasament, cu un total de 30 de puncte și speră la un loc în play-off.
„Nu mai vreau să spunem că visăm, dar ne dorim foarte mult și vom face tot ce e posibil și tot ce depinde de noi ca să câștigăm acest meci. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, terenul e foarte bun. Dar asta e și pentru adversari, iar eu țin minte de pe vremea mea… Când dădeam de un teren bun, se năștea fotbalistul din mine. Sper să fim destul de inteligenți și să profităm de meciul de acasă, să avem aceeași atitudine bună, aceeași ambiție, aceeași agresivitate în sensul bun al cuvântului încă din primul minut, să simtă că aici nu au nicio șansă”, a declarat Rednic. (sursa sportarad.ro)

FC Botoşani şi UTA s-au mai întâlnit de nouă ori în principala competiţie internă, fiecare echipă şi-a trecut în cont câte trei victorii, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din Superligă a fost în data de 23 septembrie 2023, FC Botoşani – UTA Arad, scor 2-2.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

UTA Arad – FC Botoșani, echipe probabile:

UTA: Kucher – Căpușă, Benga, Conte, Abeid – Lopez, Mihai – Pop, Fabry, Omondi -Luckassen
Rezerve: Iacob, Lopez, Trif, Ofosu, Stolnik, Morar, A. David, Rodriguez, J. Pedro, Stahl
Absenți: Micovschi (suspendat), Freitas (incert)
Antrenor: Mircea Rednic

FC Botoșani: Ducan – Benzar, Miron, Sadiku, Țigănașu – I. Filip, Dican, Mitrov – Florescu, Lopez, Kaprof
Rezerve: Ureche, Petro, Șeroni, Mouaddib, Creț, Dragu, Ilicic, Celea, D. Gabriel, L. Fulop, Aldair, Friday
Antrenor: Bogdan Andone

UTA Arad – FC Botoșani se va disputa astăzi, de la 17:00, pe stadionul ” Francisc Neuman” din Arad.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Români întorși din străinătate pentru o nuntă, găsiți morți în apartamentul lor. „A murit și copila, au murit și părinții”

astăzi, 15:48

Tragedia a avut loc în Bistrița, iar cea care a sunat la 112 pentru a trage semnalul de alarmă a fost o vecină care a simțit un puternic miros de gaz în scara blocului. Potrivit Șt...

Comunicat: PSD Botoșani îi îndeamnă pe botoșăneni să voteze un președinte care unește, nu unul care dezbină cum au făcut Băsescu și Iohannis

astăzi, 14:33

PSD Botoșani anunță că peste 45.000 de botoșăneni au semnat pe listele de susținători depuse sâmbătă la Biroul Electoral Central alături de candidatura premierului Marcel Ciolacu la f...

El este românul care îi invită pe artiștii din Botoșani să cânte la Londra! (Foto)

astăzi, 14:27

Ștefan Maxim este un sucevean din comuna Volovăț. "Muncesc de peste 20 de ani în construcții, în Londra. Am început dând la lopată, am lucrat și pe excavator, și pe...