Următoarea adversară a Botoșaniului a cerut intrarea în insolvență! Antrenorul și președintele ar putea pleca: "Nu mai putem continua așa!"

Următoarea adversară a Botoșaniului a cerut intrarea în insolvență! Antrenorul și președintele ar putea pleca: "Nu mai putem continua așa!"
Președintele celor de la Pandurii, Narcis Răducan, anunță că șefii clubului au propus azi intrarea în insolvență, iar decizia finală se va lua în Adunarea Generală de vineri.

"Este imposibil împreună cu Petre Grigoraș să mai putem continuăm în acest mod! Chiar am vorbit cu băieții și ne-am exprimat faptul că suntem alături de ei. Au totală dreptate în ceea ce privește situația financiară. Acționarii au cerut intrarea în insolvență a echipei, iar poziția mea este una fermă! Nu sunt de acord cu această idee. Sute de mii de euro nu au mai intrat în club. Poate fi o soluție și au fost echipe care au intrat în această formă de reorganizare cu succes! Eu nu mai pot continua pentru că nu vreau să fiu asociat cu această formă de a conduce clubul Pandurii", a explicat Răducan la DolceSport.

Pandurii este pe locul 6 în Liga 1, cu 16 puncte, la 10 distanță de Steaua. Sambata, 15 octombrie, Pandurii va juca impotriva echipei FC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
23

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
61

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
286

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...