UPDATE! FCM Dorohoi si-a luat ADIO de la Liga a III-a cu o victorie in fata Pascaniului - GALERIE FOTO

UPDATE! FCM Dorohoi si-a luat ADIO de la Liga a III-a cu o victorie in fata Pascaniului - GALERIE FOTO

 Marin, faultat in careu  Ionut Tabultoc

FCM Dorohoi a disputat vineri dupa-amiaza ultimul meci din Liga III-a si asta pentru ca din sezonul urmator, elevii lui Vespazian Colban vor evolua in Liga a II-a.

Dorohoienii au invins cu scorul de 3-2 pe cei de la Kosarom Pascani, dupa un meci in care acestia au fost condusi cu 0-1. 

Oaspetii au deschis scorul in minutul 10 prin Diaconu, care a profitat de o respingere a lui Rohetki si a marcat cu poarta goala. In minutul 16, FCM Dorohoi a egalat prin Alexandru Marin, dupa ce Vrabie l-a lobat pe portarul advers, iar Marin a inscris cu poata goala.

Dorohoienii au preluat conducerea in minutul 27, dupa ce Marin a fost faultat clar in careu, iar Eduard Sandu a executat impecabil lovitura de la 11 m.

In minutul 31, Eduard Sandu a sutat puternic la poarta, portarul a respins, insa pana la Alexandru Marin, inaltul atacant al gazdelor inscriind pentru 3-1 cu o lovitura de cap. Peste numai 8 minute s-a stabilit si scorul final al meciului, dupa ce Nemteanu a marcat din 3 m.

Repriza a doua a fost una mai modesta si cea mai mare ocazie a venit abia in minutul 88, cand Robert Grumezescu a sutat cu latul de la 11 m, insa peste poarta.

Scor final 3-2, iar FCM Dorohoi a incheiat cu o victorie aventura in Liga a III-a.

FELICITARI FCM DOROHOI!

FOTO:



















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
189

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
148

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1184

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...