Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

   sursa: www.facebook.com/fcbotosani

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU Craiova!

Deși se află pe locul 2 în clasament, în ultima etapă, craiovenii au remizat la Galați, 1-1 cu Oțelul și au înregistrat doar o victorie în ultimele 6 întâlniri, 3-0 acasă cu Unirea Slobozia.
Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu este pe ultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte, având însă în continuare un meci mai puțin disputat.
În ultima rundă s-a impus pe teren propriu cu 2-0 în fața celor de la Rapid București.
“ Echipa noastră a arătat foarte bine în ultima perioadă, s-a antrenat foarte bine în această pauză competiţională. Suntem motivaţi să mergem la Craiova să facem un rezultat pozitiv. Îmi doresc foarte mult acest lucru, şi jucătorii la fel, pentru că avem nevoie de puncte, de continuitate în ceea ce înseamnă rezultatele pozitive. Suntem pregătiţi pentru acest examen”, a declarat Liviu Ciobotariu
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Botoșani și Universitatea Craiova s-au mai întâlnit de 26 de ori în principala competiţie internă, oltenii au câștigat de zece ori, FC Botoșani a bifat nouă victorii, iar alte șapte partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă a fost în data de 18 februarie 2024, FC Botoşani - Universitatea Craiova, scor 2-2.

Universitatea Craiova - FC Botoșani se va disputa mâine, de la ora 16:00, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

astăzi, 20:39

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

astăzi, 19:04

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Tânără rănită în urma unui accident pe drumul Botoșani – Suceava!

astăzi, 18:01

În cursul zilei de vineri, în jurul orei 13:40, polițiștii suceveni au fost sesizați despre faptul că pe DN 29, în localitatea Plopeni, oraș Salcea, s-a produs un accident de ci...