Universitatea Craiova - CFR Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României

Universitatea Craiova - CFR Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României

 Cupa Romaniei  

Deţinătoarea Cupei României, CFR Cluj, va întâlni formaţia Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale competiţiei, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Casa Fotbalului.

Programul complet al meciurilor din sferturile Cupei României este următorul:

Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti

Universitatea Craiova - CFR Cluj

FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş

FC Braşov - Gloria Bistriţa

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul primei echipe.

În cazul în care un joc este programat în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, meciul se va disputa pe stadionul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă.

În caz contrar, FRF va programa jocul pe un alt stadion dotat cu nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, vor fi prelungiri, şi dacă egalitatea va persista, la lovituri de departajare.

Jocurile din sferturile de finală ale Cupei României vor avea loc la 17 şi 18 noiembrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
186

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
148

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
42

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...