UNDER 18: Serbia a remizat cu Romania, scor 3-3, cu botosaneanul Andrei Burlacu titular! FOTO

UNDER 18: Serbia a remizat cu Romania, scor 3-3, cu botosaneanul Andrei Burlacu titular! FOTO

   frf.ro

Reprezentativa Under 18 a României a remizat primul meci amical din dubla cu Serbia, scor 3-3. La pauză, scorul a fost 2-1 pentru Serbia.

Gazdele au deschis scorul, în minutul 25, prin atacantul Saponjic. In minutul 32, botosaneanul Andrei Burlacu (nr. 9) a fost faultat in careu, iar arbitrul a dictat lovitura de 11 m pentru Romania. Cicâldău a executat perfect si a egalat, insa același Saponjic a reușit "dubla" in minutul 38.

La reluare, tricolorii au restabilit iarăși egalitatea pe tabelă, 2-2, prin golul aceluiași Cicâldău, care a transformat a doua lovitură de la 11 metri, iar apoi, în minutul 79, au preluat conducerea, 3-2, datorită reușitei lui Patrick Petre.

Rezultatul final a fost stabilit în ultimul minut de joc, când gazdele au reușit să egaleze: 3-3.


Pentru jocul de astăzi, de la Vršac, selecționerul Andrei Spier a folosit următorii jucători:

Arpad Tordai - Victor Rogoza, Gabriel Coți, Bruno Văsiu, Daniel Panait - Angelo Iuga, Marius Chelaru (46 Andrei Târcoveanu) - Patrick Petre (86 Sebastian Mailat), Alexandru Cicâldău (67 Alexandru Dulca), Alin Manea (67 Laurențiu Manole) - Andrei Burlacu (46 Theodor Botă).

Al doilea joc dintre selecționatele Under 18 ale Serbiei și României este programat joi, 25 septembrie, tot în localitatea Vršac, de la ora 12:00.



sursa: frf.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
483

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
646

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...