Un tânăr din Botoșani revine acasă drept jucător la CSM

Un tânăr din Botoșani revine acasă drept jucător la CSM

CSM Botoșani și CSM Alexandria au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Tiberius Moldovanu, cedat de formația din sudul țării la schimb cu Stoian Silvian. Născut chiar la Botoșani, Tiberius revine acasă după 11 ani în care a evoluat la echipe precum HC Vaslui (2009-2015 și 2016-2018), CSU Galați (2015-2016 și 2018-2019) și bineînțeles CSM Alexandria, în sezonul precedent.

Nu a fost nevoie de o convingere propriu-zisa pentru simplul fapt ca vorbeam despre întoarcerea mea acasă, astfel ca, am acceptat din primul moment oferta celor de la CSM Botoșani. Sincer sa fiu, în toți acești ani în care am fost plecat mi-am pus întrebarea mereu “cum ar fi dacă aș juca acasă? “. Șiuite-ne aici, după 11 ani, cu un sentiment plăcut in suflet și încredere ca vom realiza lucruri frumoase împreuna. 

Am avut reale emotii la meciul cu cei de la CSM Botoșani, pentru că știam de potențialul lor și de dorința puternica de a promova in Liga Zimbrilor. la care s-a adăugat și faptul ca jucam împotriva echipei unde pentru mine a început totul. În ceea ce privește meciul cu aceștia, am fost puși în mare dificultate, jucând împotriva unor jucatori de seamă precum Cristian Adomnicai, Bogdan Soldanescu, Ionuț Săulescu, jucatori cu experiența și rezultate remarcabile de-a lungul carierei lor. Pe lângă experiența acestora lotul se bucura și de jucatori tineri de mare perspectiva, cu mult potențial și dorința puternica de afirmare. Pe domnul antrenor Florin Ciubotariu am avut plăcere sa îl cunosc in calitate de jucător, fiindu-mi oponent. Am discutat cu el și am votul lui de încredere ca voi fi un plus pentru echipa, ceea ce îmi doresc și eu in egala măsura. Din aces punct de vedere îmi doresc sa ajut echipa, cu siguranța voi fi 100% și voi da 100% pe teren și la antrenamente, astfel încât sa nu înșel Așteptările celor care au pus baza in mine și împreuna sa-i facem mândri pe cei care ne susțin. 

Trebuie sa fim conștienți de faptul ca nivelul in Liga Zimbrilor este unul foarte ridicat, dar este o oportunitate ca de la meci la meci sa ne îmbunătățim jocul și sa creștem valorea echipei. Din păcate, situația actuala cu acest virus ne ne face o favoare prin  faptul ca nu ne putem prezenta la turneul de la Sfântul Gheorghe, unde aveam șansa să ne afirmam și sa obținem puncte importante pentru obiectivul propus.

Îmi amintesc cu drag de domnul antrenor Vasile Alexandru. Primii pași în handbal alături de dumnealui i-am făcut și nu pot decât sa i mulțumesc și acum pentru tot ce a făcut pentru mine. Când am primit vestea cea trista a trecerii în neființa a domnului profesor m-am întristat profund și știu de când eram mic ca el și ar fi dorit mereu o echipa in primul eșalon. Și din acest motiv, eu voi avea o motivație în plus să-mi ajut echipa, să avem rezultate cât mai bune pentru că știu că și el ar fi fost fericit. Îmi pare sincer rău că nu mai este printre noi să ne bucurăm împreună. Pe aceasta cale spun și eu familiei îndurerate sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihneasca în pace!

Am fost foarte fericit când am primit oferta, familia m-a încurajat și s-a bucurat peste măsura ca ma pot întoarce acasă, de unde am plecat la vârsta de 17 ani. Despre suporterii din Botoșani trebuie sa menționez faptul ca am rămas plăcut surprins sa urmăresc meciurile de acasă și sa văd o sala plină de suporteri și modul frumos in care susțin echipa locală. Pentru noi, susținerea voastră este un imbold extrem de puternic și ne dă o motivatie fantastica. Din acest motiv, aștept cu nerabadare și emoție momentul in care lucrurile vor reveni la normal sa ne putem vedea și cu siguranța noi vom încerca sa va oferim cât mai multe momente de bucurie. Va mulțumim pentru susținerea necondiționată, care ne obliga sa privim doar înainte și sa luptam pentru îndeplinirea visului. HAI BOTOȘANI", au fost declarațiile noului nostru jucător după semnarea contractului.

Tiberius Constantin Moldovanu are 28 de ani, evoluează pe poziția de centru și inter stânga, cântărește 107 kilograme și măsoară 190 de centimetri.

Clubul nostru îi urează mult succes și sperăm ca mândria de a îmbrăca tricoul reprezentativ pentru comunitatea natală să îl motiveze pe Tiberius și să aibe parte de cât mai multe reușite!", a fost mesajul conducerii pentru noul jucător.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
14

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
30

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
63

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...