Un junior de la FC Botoșani, infectat cu Covid-19. Probleme pentru Marius Croitoru

Medicul Petre Rădăuceanu nu este singurul membru al clubului FC Botoșani care a fost infectat cu coronavirus.

Un junior al clubului, ce ar fi trebuit să se antreneze alături de echipa mare, a fost testat pozitiv și plasat în izolare. Acesta nu a intrat în contact cu jucătorii sau stafful echipei.

“Este adevărat, am vrut să mai aducem încă patru copii. Acest copil a fost adus în cantonament, mai întâi trebuia să facă testul. A făcut testul, i-a spus că e pozitiv, nu a mai venit la noi. Nu a avut contact cu echipa. Are 17 ani copilul ăsta”, a spus Valeriu Iftime, în această dimineață, la Digi Sport.

În cazul în care nu vor exista alți membri infectați în echipa Botoșaniului, meciul dintre trupa pregătită de Marius Croitoru și Universitatea Craiova s-ar putea disputa chiar săptămâna viitoare.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...