Un jucator de la FC Botosani, la un pas de un transfer in strainatate! Astazi a parasit lotul lui Leo Grozavu!

Un jucator de la FC Botosani, la un pas de un transfer in strainatate! Astazi a parasit lotul lui Leo Grozavu!
FC Botosani este aproape de a vinde primul jucator in aceasta vara. Chiar daca presa nationala si chiar antrenorii din Liga 1 i-au remarcat pe Gabriel Vasvari si Istvan Fulop, cei doi nu au primiti nicio oferta.

In schimb, mijlocasul Claudiu Codoban a fost cautat de Simurq PIK, echipa din prima liga din Azerbaijan. Fotbalistul a fost contactat de azeri prin impresarul sau, iar miercuri dimineata a ajuns deja in Azerbaijan.



"In aceasta dimineata am ajuns aici. Sunt in probe cinci zile, iar dupa aceste cinci zile ei vor lua o hotarare in privinta mea. Sunt 100 % sigur ca in cazul unui transfer cele doua cluburi se vor intelege", a declarat pentru Stiri.Botosani.ro, Claudiu Codoban.

Simurq Peşəkar Idman Klubu este o echipa care joaca in orasul Zaqatala, iar in sezonul trecut a terminat pe locul 7 in prima liga din Azerbaijan, asta dupa ce in urma cu doua sezoane s-au clasat pe locul 4.


(Conducerea clubului azer pe stadionul pe care joaca meciurile de pe teren propriu)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
29

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
38

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...