Un jucător de la FC Botoșani, în extaz după ce a fost lăudat de Șumudică: „Habar nu aveam că știe că exist pe planeta asta!”

Un jucător de la FC Botoșani, în extaz după ce a fost lăudat de Șumudică: „Habar nu aveam că știe că exist pe planeta asta!”

   Marius Șumudică Foto: digisport.ro

Fotbalistul s-a arătat mai mult decât entuziasmat de laudele care i-au fost adresate recent de către Marius Șumudică, antrenorul saudiților de la Al-Raed.

Șumudică a spus că, dacă ar antrena în prezent în România, l-ar transfera pe Andrei Dragu, fotbalistul de 23 de ani de la FC Botoșani, despre care a avut doar cuvinte de laudă, evidențiind în primul rând capacitatea sa de a face diferența.

„Mie îmi place Dragu de la Botoșani, un jucător foarte bun. De picior stâng, tânăr, face diferența, e extrem de matur. Mie mi-a plăcut foarte mult. Pe el l-aș lua dacă aș fi antrenor în România”, a spus Marius Șumudică recent, la Digi Sport.

Întrebat despre acest subiect, Andrei Dragu a părut chiar copleșit de cuvintele frumoase adresate de Șumudică și a ținut să îi mulțumească tehnicianului român în vârstă de 52 de ani.


 

„Mă bucur pentru declarațiile dânsului, este o mare bucurie pentru mine. Sincer să fiu, cu tot respectul, habar nu aveam că știe că exist pe planeta asta domnul Șumudică. Este o onoare practic, îi mulțumesc pe această cale și sper să muncesc de acum înainte, să îmi dea încredere această declarație”, a spus jucătorul de la FC Botoșani, potrivit Prosport.ro.

Andrei Dragu, originar din Târgu Jiu, a jucat 38 de meciuri în sezonul trecut pentru FC Botoșani, în toate competițiile, reușind să marcheze două goluri și să ofere două pase decisive. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Luceafărul Oradea, Șirineasa și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Cu FC Botoșani a semnat în iulie 2021, din postura de liber de contract. În prezent, este cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
660

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
91

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
87

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...