Un jucător de 17 ani, din Liga a III-a, va juca la FC Botoșani: ”Îi prevăd un viitor strălucit!”

Un tânăr și talentat jucător a făcut un pas important în cariera sa de fotbalist, transferându-se din Liga a III-a direct în prima ligă din România, la FC Botoșani.

Un jucător de 17 ani, din Liga a III-a, va juca la FC Botoșani: ”Îi prevăd un viitor strălucit!”

Răzvan Creț
Foto: Bihoreanul.ro

Răzvan Bogdan Creţ, de la Lotus Băile Felix, a ajuns în atenţia celor de la Botoşani prin intermediul bihoreanului Sorin Costin, un apropiat al clubului moldav, care l-a recomandat, iar cei din prima ligă l-au luat în pregătiri. Cele două cluburi s-au înţeles, astfel că a fost semnat un acord între Lotus şi FC Botoşani, pentru ca jucătorul să evolueze la echipa din nordul Moldovei în următoarele sezoane.

Tânărul jucător bihorean Răzvan Creţ, care pe 29 mai a împlinit 17 ani, a parafat un contract pe doi ani, cu drept de semnătură pentru încă trei sezoane.

„Este un transfer foarte bun, atât pentru jucător, cât şi pentru noi ca echipă. Nu e de ici colo să transferi din Liga a III-a direct în prima ligă. Astfel revenim la obiceiurile noastre de a promova jucători către echipele din primele eşaloane şi cu siguranţă nu ne vom opri aici”, a precizat pentru Bihoreanul Alexa Krenek, preşedintele clubului Lotus Băile Felix, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Creţ, „jucător care s-a pregătit exemplar la noi la echipă şi sunt convins că se va impune şi la următoarele lui formaţii”. „Eu îi prevăd un viitor strălucit”, a mai afirmat acesta.

La FC Botoşani, tânărul fundaş stânga va fi antrenat de Marius Croitoru. Echipa din Superligă se află deja în cantonament în Austria.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 21:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...