Un fost jucător de la FC Botoșani a devenit secundul lui Dorinel Munteanu

Fostul fundaș a fost cooptat de Dorinel Munteanu în staff-ul nou-promovatei Oțelul Galați.

Un fost jucător de la FC Botoșani a devenit secundul lui Dorinel Munteanu

 Dorinel Munteanu  Foto: gsp.ro

Florin Acsinte (26 de ani) va ocupa rolul de preparator fizic și de antrenor secund la Galați. Fostul jucător a fost ultima dată la FC Botoșani, club de la care se și retrăsese.

Acsinte completează staff-ul deja existent al lui Dorinel Munteanu, din care fac parte Sorin Haraga și Laurențiu Iorga (antrenori secunzi) și Iulian Olteanu (antrenorul portarilor), potrivit gsp.ro.

Într-o apariție la GSP Live, în mai 2022, Florin Acsinte vorbea despre modul în care antrenorii se pot impune în fotbalul românesc, o abordare pe placul lui Dorinel Munteanu.

 

Două trofee în palmares

Cariera lui Florin Acsinte se leagă, într-un procent covârșitor, de FC Botoșani. Fostul fundaș stânga a evoluat în Moldova între 2005 și 2015, formație la care a revenit în 2018. A mai jucat la Pandurii, FC Voluntari și Hermannstadt, iar în total a strâns 148 de meciuri pe prima scenă, mai scrie sursa citată.

În sezonul 2016-2017, sub comanda lui Claudiu Niculescu, Acsinte a cucerit Cupa și Supercupa României alături de Voluntari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
109

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
356

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
64

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...