Un botoșănean, cel mai bun din România! Marele Premiu la Concursul de culturism și fitness - Foto

Botoșăneanul a fost marele câștigător la Concursul de culturism și fitness cu cele mai mari premii în bani din România.

Semtex Grand Prix 6, de la Suceava, a adunat zeci de participanți din toată țara, care au concurat la mai multe categorii.

Jurizarea a fost făcută de o comisie de profesioniști din cadrul Federației Române de Culturism și Fitness, în frunte cu arbitrul internațional Daniel Arcan.

La Open, finala finalelor, acolo unde s-au întrecut cei mai buni dintre cei buni, câștigător a fost anunțat, după o luptă foarte strânsă, Robert Bucatariu, antrenor de culturism și fitness din Botoșani. Lui i-a revenit și Marele Premiu al concursului, în valoare de 2.000 de dolari.

Botoșăneanul Robert Bucatariu a câștigat inițial categoria Seniori 90 kg, pentru care a mai primit 300 de dolari.

Robert Bucatariu este fost absolvent al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Botoșani, el studiind ulterior în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport din Iași, unde a urmat și Masterul în Fitness și Estetică Corporală. Robert este, de asemenea, și absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare Iași.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...