Ultrasii au intrat in sedinta!

Ultrasii au intrat in sedinta!
Membrii galeriei UltrasBt s-au intalnit miercuri la ora 17:00, la Stadionul Municipal pentru o scurta sedinta in vederea deplasarii la Piatra Neamt, unde FC Botosani va juca cu liderul seriei Ceahlaul.

Toate acestea, dupa ce membrii celor doua brigazi au parasit stadionul la meciul cu Dunarea Galati,  fiind indignati de declaratiile lui Valeriu Iftime de saptamana trecuta, prin care acesta a "urecheat" galeria pentru felul cum a sustinut echipa la meciul cu Luceafarul Baile Felix, jucat la Roman. Desi prestatia galeriei a fost una buna, baietii ce au facut deplasarea la Roman "facandu-se auziti" pe stadionul din Roman, actionarul majoritar nu a fost de acord cu trivialitatile scandate de acestia. Astazi, galeria botosaneana a afisat un banner pe care scria "Daca suntem o rusine, fara noi va e mai bine?" si apoi a parasit stadionul!

Totusi, prezent luni dupa amiaza la emisiunea TopSport de la TeleM, principalul finantator al Fc Botosani, Valeriu iftime a declarat ca pune la dispozitia galeriei mijloace de transport pana la Piatra Neamt. Este multumit de evolutia acestora si crede ca ar fi un plus in meciul cu Ceahlaul.

“Cred ca o sa punem la dispozitia galeriei microbuze, pentru ca ar fi o bila alba pentru noi sa aveam o galerie la Piatra Neamt, etapa cealalta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
390

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
532

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
644

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...