Ultimul transfer: Steaua l-a transferat pe Tininho!

Ultimul transfer: Steaua l-a transferat pe Tininho!

 Steaua l-a transferat pe Tininho  

FC Steaua a anunţat transferul fundaşului stânga portughez Miguel Tininho, care a sosit liber de contract la formaţia "roş-albastră" după ce sezonul precedent a evoluat la formaţia portugheză Belenenses Lisabona.

"Sunt foarte bucuros că am semnat cu un club puternic, cu renume pe plan european. Sper să nu dezamăgesc conducerea Stelei, care mi-a acordat încredere transferându-mă. Îmi doresc să reuşesc performanţe notabile în tricoul acestei echipe", a spus Tininho.

Tininho a efectuat, marţi dimineaţă, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. El a precizat că ştie deja multe lucruri despre Steaua. "Sunt foarte fericit că sunt la Steaua, ştiu multe despre echipă. Îmi place şi Bucureştiul", a menţionat Tininho.

Noul jucător transferat de Steaua a fost însoţit la vizita medicală de medicul echipei "roş-albastre" Radu Paligora.

Fundaşul portughez a semnat cu Steaua un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani.

Miguel Angel Karim Simoes Tininho, în vârstă de 28 de ani, este un jucător portughez de origine mozambicană care a mai evoluat de-a lungul carierei la formaţiile: Torreense (Portugalia), Caldas Sport Clube (Portugalia), CD Uniao Micaelense (Portugalia), SC Beira Mar (Portugalia), West Bromwich Albion (Anglia), Barnsley (Anglia).

Tininho va purta tricoul cu numărul 20 la formaţia Steaua.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
214

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
100

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
111

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...