FC Botoșani o trimite pe Pandurii Târgu Jiu în liga secundă, cu un gol în minutul 94! FOTO
LIVE-TEXT

FC Botoșani a câștigat meciul cu Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 2-1, într-o partidă cu un final de meci nebun. Fulop a deschis scorul în minutul 88 și o trimitea pe Pandurii în liga secundă. În minutul 91 cei de la Pandurii au egalat și erau la baraj, însa Fulop a marcat golul victoriei în minutul 94, iar oaspeții merg în Liga a II-a. 

FC Botoșani o trimite pe Pandurii Târgu Jiu în liga secundă, cu un gol în minutul 94! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Cum a fost:

În jur de trei mii de botoşăneni se află în această seară, pe Stadionul Municipal, pentru a fi martorii unui meci din Etapa a XIV-a a Ligii I- Play- Out: FC Botoșani- Pandurii Târgu Jiu. Este ultima seară în care Leo Grozavu se va mai afla pe banca FC Botoşani, la capătul a patru ani, cu întreruperi- e drept, în care a obţinut cu echipa botoşăneană mari succese- menţinerea pe primele poziţii la începutul sezonului dar şi participarea în Europa League. Tot cu FC Botoşani, însă, Leo Grozavu a trăit şi cele mai mari umilinţe, ultima dintre ele fiind scandalul cu Cătălin Golofca.

În primul 11, Leo Grozavu, aflat la ultimul său meci pe banca FC Botoşani, a aliniat pe Alberto Cobrea, Andrei Patache (cpt.), Andrei Burcă, Răzvan Tincu, Nicolae Muşat, Mihai Roman, Gabi Vaşvari, Mihai Bordeianu, Cătălin Golofca, Olimpiu Moruţan şi Benjamin Kuku.

Rezerve vor fi: Raul Avram, Florim Plămadă, Alin Cârstocea, Andrei Hergheligiu, Endrick Dos Santos, Claudiu Juncănaru şi Lorand Fulop.

De partea cealaltă, în teren Pandurii Tg. Jiu se prezintă astfel: Laurenţiu Popescu, Ciprian Negoiţă, Cornel Ene, Da Silva, Marian Buşu (cpt.), Ionuţ Cioinac, Bogdan Zaina, Petruţ Firţulescu, Paul Păcurar, Florin Hlistei, Dorin Negruţ.

Rezervele Pandurilor vor fi Răzvan Stanca, Samson Nwabueze, Florin Ilie, Daniel Stana, Yasin Hamed, Adelina Pârcălabu şi Gabriel Dodoi.

Într-un sector al tribunei oficiale se află şi Costel Enache, cel mai probabil viitorul antrenor al FC Botoşani. Alături de acesta este şi un jucător brazilian, aflat în probe deocamdată.

MECIUL A ÎNCEPUT!

Ce şansă a ratat FC Botoşani în minutul 12, atunci când Golofca a adus mingea până în careul advers dar nu a avut cui să paseze pentru a sparge apărarea Pandurilor.

Minutul 21: Mihai Bordeianu de la FC Botoşani sparge gheaţa la capitolul cartonaşelor, "încasând" un galben de la arbitrul Istvan Kovacs.

Pasează, pasează, pasează până când nimic nu mai rămâne din pasă. Jocul botoşănenilor pare rupt, iniţiativele sunt rare şi de cele mai multe ori fără rezultat. Din cîteva pase, din faţa porţii lui Popescu, mingea a ajuns la Cobrea, pasată de elevii lui Grozavu care nu au îndrăznit să trimită spre poartă pentru deschiderea scorului.

Prima ocazie de deschidere a scorului vine din partea Pandurilor, în minutul 43, însă nu au reuşit să fructifice lovitura liberă.

Prima repriză se termină cu scorul de 0- 0 după un joc cel puţin dezamăgitor pentru suporterii care aşteptau din partea fotbaliştilor botoşăneni să arate că ştiu să joace fotbal.

Meciul a reînceput!

Minutul 60 şi nicio schimbare pe tabelă, scorul rămânând 0-0. În schimb, a avut loc o schimbare în teren, Moruţan fiind înlocuit de Fulop, în minutul 51. Pandurii fac prima schimbare în minutul 61, Hlistei fiind schimbat cu Hamed.

Abia intrat, Hamed este sancţionat cu cartonaş galben după o intrare urâtă la Bordeianu.

În minutul 67, şi Andrei Burcă este prins pe picior greşit de Kovacs, care umbă la buzunarul cu cartonaşe. Galben.

Încă o schimbare la FC Botoşani: Endrick intră pe teren în locul lui Bordeianu. Arbitrul Istvan Kovacs reacţionează ca şi cum ar fi în mijlocul altui meci.

Schimbare la Pandurii în minutul 79: Pîrcălabu îl înlocuieşte pe Negruţ. La marginea terenului, Leo Grozavu îl apostrofează pe arbitru, însă acesta îi întoarce spatele şi-i transmite că nu are ce discuta.
Grozavu forţează cu ultima schimbare, Hergheligiu intrând în joc în locul lui Kuku. Imediat, Pandurii îl schimbă şi pe  Ene cu Florin Ilie.

GOOOOOOOOOOOOOOL GOLOFCAAAAA! În minutul 87, Cătălin Golofca "rezolvă" apărarea Pandurilor şi înscrie primul gol al meciului, în favoarea echipei sale.

La două minute după, Pandurii egalează prin Florin Ilie.
GOOOOOOOOOOOOOL în minutul 94! Mihai Roman marchează din nou în poarta lui Popescu!


Final de meci urât pe Municipal după ce Mihai Roman este eliminat din teren, după cel de-al doilea galben, iar gestul lui Kovacs înfurie echipa botoşăneană.

Meciul se încheie cu 2-1 pentru Botoşani!





















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
211

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
201

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
291

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...