UCL: Steaua va juca in aceasta seara impotriva celor de la Schalke

UCL: Steaua va juca in aceasta seara impotriva celor de la Schalke

   gsp.ro

Steaua forţează în această seară de la 21:45 obţinerea primului succes în actuala ediţie a grupelor Ligii Campionilor. "Roş-albaştrii" trebuie s-o învingă pe Schalke pentru a putea spera la calificarea în primăvara europeană.

După primele patru runde, Steaua a strîns numai două puncte, ambele cu Basel, iar calificarea în primăvara europeană e pusă sub semnul întrebării. Laurenţiu Reghecampf va miza pe o tactică ofensivă în această seară, în încercarea de a obţine toate cele trei puncte.

"Trebuie să jucăm şi cu Schalke aşa cum am făcut-o la Basel, unde am avut atitudine, am pus presiune, am marcat şi ne-am creat şi alte situaţii la poarta elveţienilor. Fără să fim agresivi nu avem şanse cu Schalke!", a explicat tehnicianul, potrivit gsp.ro.

Schalke s-a impus în tur cu 3-0, după un meci bun al Stelei, care i-a ţinut în şah pe nemţi pînă în minutul 67, cînd Szukala şi Tătăruşanu s-au încurcat, iar mingea centrată prost de Uchida s-a oprit în plasă.

Steaua nu poate conta pe Mihai Pintilii, dar nici pe Lucian Filip, cel care ar fi trebuit să-l înlocuiască, ambii fiind accidentaţi. Astfel, lîngă Bourceanu va evolua Neagu. Surpriza vine în atac, unde Reghe va miza pe Chipciu în spatele lui Piovaccari. De la oaspeţi vor lipsi Hildebrand, Huntelaar şi Goretzka, toţi accidentaţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
313

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
332

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
203

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...