UCL: PSG se califică după prelungiri! Bayern Munchen o umileşte pe Şahtior, scor 7-0! VIDEO cu golurile

UCL: PSG se califică după prelungiri! Bayern Munchen o umileşte pe Şahtior, scor 7-0! VIDEO cu golurile

   lesechos.fr

Miercuri seara s-au disputat două meciuri din returul optimilior UEFA Champions League. Bayern Munchen s-a calificat lejer, iar meciul Chelsea - PSG a avut nevoie de prelungiri.

După primele 90 de minute, meciul dintre Chelsea şi PSG s-a terminat la fel ca în tur, 1-1, şi partida a intrat in prelungiri. Francezii au jucat în 10 din minutul 30, după eliminarea lui Zlatan Ibrahimovici. În prelungiri, Chelsea a trecut din nou în avantaj, după ce Eden Hazard a marcat din penalty, în minutul 96.

Jucătorii lui Laureant Blanc nu au cedat şi au marcat golul egalizator prin căpitanul Thiago Silva. Fundaşul a înscris cu o lovitură de cap în minutul 113 şi a adus calificarea pentru PSG.

Chelsea - PSG 2-2 (Cahill 80', Hazard 96' pen. /David Luiz 85', Thiago Silva 113')

Şahtior, călcată în picioare în Germania

Bayern Munchen a avut o misiune uşoară cu Bayern Munchen şi a învins-o cu 7-0 pe Şahtior. Elevii lui Mircea Lucescu au rămăs în 10 oameni din minutul 3, după ce Olexandr Kucher l-a faultat în careu pe Mario Gotze, iar arbitrul partidei a dictat penalty.

Din acel moment, jucătorii lui Guardiola nu au avut nici o problemă în a marca şi a-şi asigura calificarea în "sferturi".

Bayern Munchen - Şahtior Doneţk 7-0 (T.Muller 3',51', Boateng 33', Ribery 49', Badstuber 63', Lewandowski 75', Gotze 88')
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
1

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
58

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
630

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...