UCL: Barcelona si PSG, urmatoarele echipe calificate in sferturi - VIDEO

UCL: Barcelona si PSG, urmatoarele echipe calificate in sferturi - VIDEO
FC Barcelona si PSG s-au calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League după victoriile obținute în faţa englezilor de la City si nemtilor de la Lverkusen, scor 2-1.

În tur, catalanii s-au impus cu 2-0, iar desfășurarea manșei secunde a semănat cu cea din primul meci. Spaniolii au deschis scorul târziu, prin Leo Messi (67), gol care a parafat practic calificarea. Zabaleta a irosit şi el o şansă bună (54), înainte ca Hart să intervină salvator la şutul lui Xavi (71).

City, la care portarul român Costel Pantilimon a fost rezervă, a egalat în final, prin Vincent Kompany (89), deşi evolua în zece oameni în acel moment, după eliminarea lui Zabaleta pentru două cartonașe galbene.

Și, totuși, Barcelona a marcat golul victoriei două minute mai târziu, prin Dani Alves, care a marcat și-n partida tur, tot pe final.



Leverkusen a sperat....degeaba

PSG a învins-o pe Leverkusen cu 2-1 pe Parc de Princes în returul optimilor UEFA Champions League și merge mai departe în sferturi cu un zdrobitor 6-1 la general.

Nemții au început ambițios partida și au deschis scorul după șase minute - Sidney Sam a marcat din centrarea italianului Donati.

Avantajul a ținut doar șapte minute, Marquinhos restabilind egalitatea cu o lovitură de cap perfect plasată din cornerul lui Cabaye (13).

Bayer Leverkusen putea trece din nou în avantaj în minutul 28, când Jallet a faultat în propria suprafață de pedeapsă la pătrunderea lui Derdiyok. A ratat însă Rolfes, al cărui șut a fost blocat de Sirigu.

Ibrahimovic a fost periculos la cealaltă poartă. Suedezul a fost lansat de Cavani, însă a șutat pe direcția lui Leno (38). PSG a preluat conducerea pentru prima oară în minutul 53, când Ezequiel Lavezzi a înscris cu un șut puternic după o pasă a lui Digne.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
353

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
375

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
230

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...