UCL: Atletico - AC Milan 4-1. "Dubla" reusita de Diego Costa - VEZI VIDEO

UCL: Atletico - AC Milan 4-1. "Dubla" reusita de Diego Costa - VEZI VIDEO
Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League după ce a eliminat-o în optimi pe AC Milan, de șapte ori campioană a Europei.

Câștigătoare în Italia cu 1-0, echipa lui Simeone a deschis scorul în returul de pe Vicente Calderon încă din minutul 3. Diego Costa a marcat cu o execuție acrobatică, după centrarea lui Koke.

În minutul 27, AC Milan a egalat, Kaka înscriind cu o lovitură de cap. Spaniolii au făcut 2-1 înaintea pauzei, când Adil Rami a deviat în poartă șutul lui Arda Turan de la 20 de metri (40).

Atletico a dus scorul la 3-1 cu 20 de minute înaintea finalului. Raul Garcia a mărit avantajul gazdelor, după centrarea lui Gabi. Diego Costa a stabilit rezultatul final în minutul 85. Autor al unei triple în meciurile cu AC Milan, atacantul de origine braziliană a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului în UCL cu 7 goluri în cinci meciuri.

Cu 5-1 la general, Atletico s-a calificat în sferturile UEFA Champions League pentru prima oară în ultimii 17 ani și pentru a șasea oară în istorie.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
18

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
34

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
39

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...