U Cluj - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

U Cluj - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

   sursa foto: digisport.ro

Astăzi, începând cu ora 17:30, FC Botoșani va juca pe terenul liderului din play-out, U Cluj.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu U Cluj!
Formația antrenată de Ovidiu Sabău a remizat la Voluntari, scor 0-0, în ultima rundă a sezonului regulat și a ratat la limită calificarea în play-off. Ardelenii ocupă prima poziţie din play-out, cu 21 de puncte.
U Cluj își dorește clasarea pe unul dintre primele două locuri din play-out, pentru a disputa primul baraj de Conference League.
„Noul obiectiv este de a juca un baraj pentru Conference League. Asta îmi doresc și asta le-am transmis jucătorilor: Se lucrează foarte, foarte mult. Cred că la ce jucători sunt, totuși trebuie să-ți fixezi unele obiecte. Trebuie să vadă lumea pasiunea și voința. Aici lucrăm la grup. Avem jucători, trebuie să faci echipă”, a spus Ovidiu Sabău.

Botoșănenii nu traverseză o perioadă foarte bună, bifând o singură victorie, 3 egaluri şi 4 înfrângeri în ultimele 8 etape.
FC Botoşani începe play-out-ul de pe ultima poziție a clasamentului, cu doar 11 puncte acumulate iar salvarea de la retrogradare este principalul obiectiv de atins.
”Facem tot posibilul, tot ce depinde de noi, de fiecare în parte, iar apoi, ca echipă, să strângem punctele necesare pentru a rămâne în SuperLigă. E destul de simplu din punctul meu de vedere, nu sunt prea multe lucruri de spus, trebuie să facem punctele de care avem nevoie ca să rămânem în Liga 1”, a declarat Bogdan Andone.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de nouă ori, de patru ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de FC Botoșani, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din SuperLigă a fost anul acesta, în data de 3 martie, Universitatea Cluj - FC Botoşani, scor 1-0.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

U Cluj - FC Botoşani, echipe probabile:

U Cluj: Gorcea – Thalisson, Masoero, Mitrea, Roger –, Doukoure, Fossati, – Pănoiu, Nistor, Rus– D. Popa
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
FC Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Celea– V. Dican, Ed. Florescu, I. Filip – Kaproff, Lopez, Mitrov
Antrenor: Bogdan Andone

U Cluj - FC Botoşani se va disputa astăzi, de la 17:30, pe stadionul "Cluj Arena" din Cluj.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Poți comenta meciurile tale preferate alături de câteva sute de mii de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
707

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
331

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
97

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...