Transferul verii! CSM Botoșani a adus un portar de primă ligă! Negocieri cu încă doi jucători

Transferul verii! CSM Botoșani a adus un portar de primă ligă! Negocieri cu încă doi jucători

CSM Botoșani a reușit să realizeze un transfer.

Florin Ciubotariu se va putea baza, în acest sezon, pe un portar de 24 de ani, adus din Liga Zimbrilor. Raul Fîntînă a evoluat în ultimul sezon la CSM Făgăraș. El este un produs al UCB Târgu-Jiu, jucând și pentru CNOT Brașov și CS Medgidia.

”Vin cu ganduri pozitive la Botosani pentru că am fost atras de proiectul și seriozitatea care se regasesc aici. Legat de evolutia echipei CSM Botosani din anul precedent pot spune ca au avut un antrenor ambitios, dar si un lot tanar și competitiv, baietii dorindu-si victoria la fiecare meci.

M-am bucurat la aflarea vestii ca voi fi coleg la Botosani cu fosti colegi sau chiar adversari. Acest aspect a fost un bonus in alegerea clubului din Botosani. De asemenea, obiectivul nostru de a promova in Liga Zimbrilor este unul realist si realizabil, deoarece avem un lot foarte bun.

Mă văd progresând de la an la an prin multa munca si ambitie, dar si pasiunea pentru acest sport ma fac sa cred ca voi ajunge sa activez la cel mai inalt nivel atat in tara cat si in strainatate.

Îi astept pe suporterii din Botosani la sala sa ne sustina si sa ne incurajeze, pentru ca avem nevoie de aportul lor, deoarece a fost un an greu datorat pandemiei si conditiilor mai putin prielnice in care ne-am desfasurat activitatea”, a spus acesta, după parafarea înțelegerii.

De asemenea, CSM Botoșani este aproape să îi legitimeze și pe Lucian Andriescu și Hirghiliu Teofan.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu, PSD: Șapte oferte pentru construirea noului pod peste Siret de la Vârfu Câmpului

astăzi, 09:25
5

Comisia de achiziție din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început procesul de analiză a celor șapte oferte depuse în cadrul licitației pe...

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
11

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
69

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...