Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului Daciei Logan, oferita de FC Botosani, va avea loc la pauza partidei cu Chiajna!

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului Daciei Logan, oferita de FC Botosani, va avea loc la pauza partidei cu Chiajna!
Tombola Fii suporter bun, ia Loganul de Crăciun organizată de FC Botoşani pentru suporterii echipei, îşi va desemna câştigătorul în pauza meciului de vineri, 20:30 pe care gruparea locală îl va susţine în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I pe Municipal cu Concordia Chiajna.

Cu toate că iniţial organizatorii tombolei au anunţat că marele premiu pus în joc va fi acordat sâmbătă pe 19 decembrie la Sala Polivalentă, la sugestia suporterilor, oficialii FC Botoşani au revenit asupra deciziei şi au anunţat că tragerea la sorţi în urma căreia va fi desemnat câştigătorul autoturismului Daci Logan va avea loc în pauza meciului dintre FC Botoşani şi Concordia Chiajna.

"La cererea suporterilor am decis ca tragerea la sorţi să aibă loc în pauza meciului pe teren. Toate tichetele vor fi depuse într-o urnă de unde un suporter, ales aleatoriu, va extrage talonul câştigător. Astfel se va elimina şi ultima urmă de suspiciune, dacă ea a existat vreodată şi se va vedea că FC Botoşani este un club serios, care îşi respectă suporterii şi care se ţine de promisiuni. În plus am evitat ca în cazul în care am fi organizat evenimentul în Sala Polivalentă să fi rămas suporteri în afara incintei, lucru de care nu se pune însă problema pe stadion, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Oficialul grupării locale a spus că aşteptă cât mai mulţi suporteri în tribune la meciul cu Chiajna anunţând că înaintea jocului fanii vor avea parte de o surpriză, jucătorii urmând a face cadouri mingi cu autografe şi materiale promoţionale cu însemnele FC Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
1

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
13

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
30

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...