Sute de sportivi din regiunea Moldovei vin la Botoșani să se întreacă la o competiție de karate!

Cupa Nordului reunește la Botoșani sportivi din cinci județe ale regiunii Moldova.

Sute de sportivi din regiunea Moldovei vin la Botoșani să se întreacă la o competiție de karate!

La finalul acestei săptămâni amatorii, dar și cei mai avansați în practicarea sportului karate sunt așteptați la Botoșani, în cadrul competiției Cupa Nordului.

Evenimentul sportiv este organizat de CS Kokoro Botoșani, președinte Mihai Pușcașu și CS Sasorikai Suceava, președinte Alexandru Covașă. Competiția va avea loc pe 28 ianuarie, de la ora 10:00, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani.

Și-au anunțat prezența peste 200 de copii cu vârste de la 5 la 18 ani, dar și sportivi peste 18 ani. Participanții au fost grupați în funcție de vârstă și de nivelul cunoștințelor acumulate de-a lungul practicării acestui sport.

Sportivii vor concura la două probe în funcție de cum s-au înscris, la kata individual sau la kumite (luptă).

Cupa Nordului se află la prima ediție, fiind și prima colaborare între cele două cluburi. Ne-am gândit la asta pentru că împreună acoperim cu sălile noastre mai multe localități din cele două județe, adică Botoșani și Suceava. Toți copiii vor avea parte de mici surprize, iar la începutul competiției va fi un moment artistic. Intrarea este liberă, deci așteptăm toți doritorii să ne pășească pragul duminică, 28 ianuarie, de la ora 10:00, la Sala Polivalentă din Botoșani”, ne-a declarat Mihai Pușcașu, președinte CS Kokoro Botoșani.

Cluburile participante sunt CS Kokoro Botoșani, CS Sasorikai Suceava, CS Hikaru Bacău, CS Shinobi Iași, CS Seinshi Piatra Neamț, CS Spartan Fighters Palatul Copiilor Botoșani, CS Seinshi Iași și Academia de Karate din Iași.

Clubul Sportiv Kokoro Botoșani a luat ființă în urmă cu mai bine de 10 ani de zile și s-a extins nu doar pe meleagurile județului Botoșani, ci și în județul Suceava.

Cei interesați de practicarea unui sport de contact, dar și care eficientizează stăpânirea emoțiilor, și ajută la obținerea unei discipline în viață, se pot înscrie la una din sălile deschise în Botoșani, dar și Suceava.

Antrenamentele se țin la Casa Tineretului din Botoșani, în municipiul Dorohoi, la sălile de sport din orașul Săveni, orașul Flămânzi sau în orașul Siret, din județul Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
25

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
63

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
290

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...