Sute de elevi vor participa la „Cupa Arlechino Moldova” de pe Stadionul „Unirea” din Săveni

Sute de elevi vor participa la „Cupa Arlechino Moldova” de pe Stadionul „Unirea” din Săveni

Vineri și sâmbătă, începând cu ora 09:00, pe noul stadion „Unirea”, din orașul Săveni, aproximativ 200 de elevi se vor aduna, pentru a se întrece la fotbal în cadrul primei ediții a „Cupei Arlechino Moldova”.

Evenimentul sportiv este organizat de către Asociația „Arlechino Moldova”, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni și Primăria orașului Săveni.

Elevi din 14 școli, din județul Botoșani, și-au anunțat prezența pe stadion.

„Aceste competiții sunt foarte importante atât pentru comunitate, cât și pentru participanți. Competițiile sportive îi învață pe participanți disciplina, responsabilitatea și munca în echipă. Aceștia învață să accepte o înfrângere, dar și că orice participare are beneficiile ei și vine cu lecții utile. Învață că efortul aduce rezultate și satisfacție, dar și cum să facă față frustrărilor și că fair-play-ul este o caracteristică importantă care, fiind sădită cât mai devreme în atitudinea copilului, va sprijini formarea unui caracter frumos, disciplinat. De asemenea, aceste întreceri sportive sunt un prilej bun pentru comunitate de a se întruni și de a se bucura de timpul liber, împreună cu cei dragi”, a declarat Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova” din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1119

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
571

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...