Surpriza etapei in Liga 1: "Lanterna rosie" a invins pe FC Vaslui!

Surpriza etapei in Liga 1: "Lanterna rosie" a invins pe FC Vaslui!
FC Vaslui, una din formatiile cu pretentii in anii trecuti, se adanceste in subsolul clasamentului dupa infrangerea inregistrata in etapa a 11-a din Liga, scor 1-2, pe terenul celor de la Corona Brasov.

"Galben-verzii" au inceput decisi intalnirea de la poalele Tampei, presand in jumatatea adversa de teren si incercand o deschidere rapida a scorului.

N-au marcat insa moldovenii si, treptat, gazdele au reusit sa echilibreze fortele, in special in zona mediana a terenului.

In minutul 17 Corona deschide scorul, Sergiu Bus marcand un gol fabulos, cu un sut de la peste 22 de metri, fara speranta pentru Straton.

Doar sase minute mai tarziu se face 2-0, gazdele recuperand un balon in jumatatea adversa, acesta este pasat la Brata, care inscrie cu un sut din afara careului.

Au urmat atacuri aproape disperate ale vasluienilor, care n-au fost niciodata cu adevarat periculosi. Pe finalul primei reprize, Temwanjera a cazut in careul Coronei in duel cu Burlacu iar Vasluiul a primit penalti.

Antal a executat si a inscris, reducand din diferenta.

Partea secunda s-a desfasurat dupa aceleasi coordonate, cu oaspetii atacand aproape disperati, cautand macar golul egalizator.

N-au reusit "galben-verzii" sa inscrie nici in superioritate numerica, dupa eliminarea lui Dalbea, din minutul 70.

In urma acestei infrangeri si a depunctarii dictate de FRFFC Vaslui ocupa in momentul de fata ultimul loc in clasamentul Ligii 1, cu numai trei puncte.

ECHIPELE:

Corona: T. Marc - Martac, Asanovic, Al. Tudose, Burlacu - Dalbea, F. Miranda - H. Popa, Vranjkovic, Brata - Bus
Rezerve: R. Danalache, Rodriguez, Aguirre, J. Marcos, Vl. Munteanu II, Arce, Fl. Ilie

FC Vaslui: C. Straton - Viveiros, Celeban, Prahic, Salageanu - Caue, Wilk - A. Enescu, Lovrecic, Antal - Temwanjera
Rezerve: Ormenisan, Ortiz, Cordos, Pozder, Musat, Patulea, Buziuc 

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
254

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
298

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
189

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...