Suporterii revin pe stadion la Botoșani! FC Botoșani a anunțat că meciul cu FCSB se va juca cu spectatori

Suporterii revin pe stadion la Botoșani! FC Botoșani a anunțat că meciul cu FCSB se va juca cu spectatori

Stadionul Municipal din Botoșani va găzdui meciuri cu spectatori începând cu 15 iulie, atunci când FCSB va veni la Botoșani. Clubul a anunțat deja că vor fi puse în vânzare bilete.

"În urmă cu un an nu aveam speranţe că ne vom reîntâlni prea curând. Am depăşit cea mai grea perioadă din istoria clubului, în care băieţii noştri au fost nevoiţi să joace fără noi, cei care îi încurajăm, cei care îi împingem spre poarta adversă, cei care îi certăm atunci când greşesc.

A venit timpul să ne întoarcem la stadion, să fim alături de ei, să demonstrăm că în ciuda pandemiei, dragostea pentru fotbal şi pentru culorile clubului nostru nu s-a atenuat, ci este dublată acum de dor. Dorul de joc.

Ne revedem curând, să-i încurajăm pe ai noştri ! La mijlocul lunii, îi aşteptăm pe jucătorii FCSB în vizită la Botoşani, pe Municipal, şi sperăm că vizita lor se va lăsa cu regrete în tabăra adversă.

Clubul pune în vânzare abonamente la Peluzele Nord şi Sud, precum şi la Tribunele I şi II, ca atare vă aşteptăm să ne reluăm bunul obicei de a ne vedea pe ”Municipal”, înarmaţi cu toată pasiunea pe care şi noi, şi jucătorii FC Botoşani o pun în fotbal!

Cu regret vă informăm că la meciul cu FCSB nu vom putea emite bilete sau abonamente la Tribuna 1, sec. B stânga și dreapta pentru că vor sta rezervele echipelor.

Clubul nostru face eforturi pentru a remedia această situație și sperăm ca la meciurile viitoare disputate pe Municipalul botoșănean să putem permite accesul suporterilor conform protocolului emis de FRF",  anunțat clubul, pe pagina oficială de Facebook.

De asemenea, începând de luni suporterii își pot achiziționa abonamente. Abonamentele pentru sezonul competitional 2021 – 2022 vor fi puse în vânzare începand de sâmbătă, 3 iulie 2021, în intervalul 8.00 - 12.00.

Posesorii de abonamente din sezonul anterior pot reînnoi abonamentele pentru aceleași locuri până la data de 9 iulie 2021 și vor avea reducere de 25%la prezentarea vechiului abonament.

Noile carduri se pot ridica de la sediul clubului FC Botosani din incinta Stadionului Municipal, de luni până vineri în intervalul orar 9.00 – 16.00, iar sâmbătă și duminică între orele 8.00 - 12.00.

Prețurile abonamentelor sunt:

Peluza Nord – 180 lei

Peluza Sud – 180 lei

Tribuna I, sector A și C – 300 lei

Tribuna I, sector B (acoperit) – 540 lei

Tribuna II, sector A și C – 300 lei

Tribuna II, sector B – 350 lei

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
82

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
70

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
157

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...