SUPEROFERTA pentru Olimpiu Morutan de la CFR Cluj!
SPORT

În 2016-2017, CFR Cluj a fost şi nu a fost o candidată reală la câştigarea titlului. A fost pentru că a avut şanse până cu 3, 4 atape înainte de final, chiar dacă a plecat cu un deficit de 6 puncte. 

SUPEROFERTA pentru Olimpiu Morutan de la CFR Cluj!

Numai că fiind în insolvenţă, nimeni nu i-a acordat şanse serioase la depăşirea trioului Dinamo - FCSB - Viitorul, iar povestea meciurilor a demonstrat că aceştia din urmă au avut dreptate.

Acum însă proiectul este, cel puţin pe hârtie, unul de anvergură. Vor pleca 10 jucători şi vor veni alţii valoroşi. În plus, ceferiştii se gândesc şi la viitor, motiv pentru care au decis să se ia la trântă cu Becali: ofertă excelentă, 500.000 de euro, pentru doar 50% din drepturile federative ale lui Olimpiu Moruţan, de la FC Botoşani, scrie Digisport.ro.

Recent, Digi Sport v-a informat că FCSB e dispusă să plătească o sumă importantă pentru Moruţan, tot o jumătate de milion de euro, dar facilitatea pe care i-ar face-o Botoşaniului ar fi să-l mai lase un an să joace sub comanda lui Leo Grozavu.

"La fiecare trei zile îl caută cineva. Cea mai concretă ofertă a fost de la Steaua. Concretă, pentru că domnul Becali a spus câți bani ne dă pe el. Plus că domnul Becali a fost foarte înțelegător, a zis că ne dă banii la vară și-l mai lasă pe Moruțan un an la Botoșani. La prima vedere domnul Becali l-a cotat la mai mult pe Moruțan față de cei 400.000 de euro pe care i-a dat pentru Man”, spunea preşedintele Valeriu Iftime la Digi Sport, în urmă cu mai puţin de o lună.

Primul fotbalist luat deja de CFR este muntenegreanul Saşa Balic, jucător care poate evolua fundaş central şi fundaş stânga.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
89

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
42

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
55

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...