SUPER SHOW la Gala Superkombat Grand Prix de la Botosani! Vezi cine sunt castigatorii! GALERIE FOTO, VIDEO

SUPER SHOW la Gala Superkombat Grand Prix de la Botosani! Vezi cine sunt castigatorii! GALERIE FOTO, VIDEO

   Ionut Tabultoc

Spectatorii prezenti sambata seara in Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" au avut parte de un adevarat spectacol, cum nu a mai avut loc pana acum in Botosani.   

Timp de doua ore si jumatate telespectatorii din intreaga lume au fost cu ochii pe Gala Superkombat Grand Prix de la Botosani. 

(Translate this page in english)

Sport.ro, Eurosport si Fight Now Tv au transmis evenimentul de sambata seara in 80 de tari, fiind pentru prima data cand o gala de acest gen din Romania a fost putut fi vazuta si in Statele Unite ale Americii.   

Castigatorul piramidei la categoria grea de +96 de kg a fost Dangelo Marshall din Surinam, dupa ce l-a invins in finala pe grecul Giannis Stoforidis. Grecul a abandonat lupta pentru ca sangera puternic la ochiul stang.  (foto din finala - jos)























In semifinale, Marshall a trecut de francezul Gaetan Sautron, dupa un meci foarte echilibrat, ce a durat patru reprize si care s-a terminat cu cateva secunde inainte de gongul final, dupa ce Sautron a cazut la podea.  

Stoforidis l-a invins pe americanul Leroy Johnson destul de usor, dupa un meci castigat tot prin KO.  (foto din semifinale - jos)
















Dangelo Marshall s-a calificat astfel in Superkombat Final Elimination de pe 9 noiembrie.

Gala de la Botosani a fost prezentata de celebrul Ring Announcer, Cyrus Fees, care a facut un adevarat show pe scena. Acesta a comentat toate meciurile pentru televiziunile Eurosport si Fight Now TV alaturi de fostul component al trupei Chippendales, Jelani Khalfani. 




Printre meciurile din piramida, spectatorii au putut urmari si cinci super-fight-uri.   

Cristian Ristea l-a invins pe brazilianul Romy da Silva, in timp ce Dănuţ Hurduc a maturat pe jos cu olandezul Vinchenzo Calvin. Andrei Stoica a castigat si el intalnirea cu Dzenan Poturak, iar romanul de origine tunisiana, Benjamin Adegbuyi, l-a invins pe olandezul Reamon Welboren.  

De departe cel mai sustinut roman a fost Ionut Atodiresei, care a castigat la puncte partida cu italianul Calogero Palmieri. (foto din super-fight-uri - jos)

 

































La acest eveniment au participat numerosi oameni de afaceri din Botosani, unii dintre ei fiind sponsori ,si bineinteles multe persoane din lumea politica, parlamentari, primari si sefi de institutii. 

Primarul Ovidiu Portariuc a tinut sa-l felicite pe castigatorul piramidei si a urcat pe scena alaturi de viceprimarul Cosmin Andrei, cel care s-a si ocupat de orginizarea acestei gale. (foto jos)











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
293

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
436

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
568

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...