Ștefan Radu a marcat golul etapei în Italia, cu Sassuolo! Prima "dublă" din cariera românului - VIDEO

Ștefan Radu a marcat golul etapei în Italia, cu Sassuolo! Prima "dublă" din cariera românului - VIDEO
Weekend excelent pentru Ștefan Radu! Fundașul român în vârstă de 27 de ani a deschis scorul în partida Lazio - Sassuolo, din etapa a 25-a a campionatului italian.

Lazio a câștigat cu 3-2, după un meci de mare luptă, în care Ștefan Radu a marcat și pe final Fostul apărător dinamovist a înscris mai întâi în minutul 36, cu o execuție care devine, încet-încet, "marcă înregistrată" pentru fotbalistul lui Edoardo Reja.

Acesta a preluat o minge în afara careului, a avansat scurt și trimis o torpilă imparabilă, în vinclul porții lui Pegolo. Portarul lui Sassuolo a plonjat disperat, dar nu a putut împiedica balonul să intre în poartă, astfel că tabela s-a modificat în 1-0 pentru Lazio.

Ștefan Radu încasase un cartonaș galben în minutul 26, pentru o altercație cu un adversar. El a jucat 14 meciuri în acest sezon.

În minutul 72, fostul "lazial" Floccari a adus egalarea pentru Sassuolo, dar Klose și-a readus echipa în avantaj 60 de secunde mai târziu! N-a rămas 2-1 pentru multă vreme. Golgheterul Floro Flores a egalat din nou și se părea că punctele vor fi împărțite.

Al doilea gol, cu devierea unui adversar

Dar, în minutul 83, Ștefan Radu a centrat decisiv din banda stângă, iar Paolo Cannavaro a deviat decisiv mingea în poartă, după un duel cu Candreva. Balonul se ducea, însă, spre poartă, motiv pentru care italienii l-au creditat tot pe fundașul român pentru golul respectiv!

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
168

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
55

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
102

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...