Steaua Bucuresti a ajuns la Botosani! Stelistii au fost asaltati de fani! GALERIE FOTO

Steaua Bucuresti a ajuns la Botosani! Stelistii au fost asaltati de fani! GALERIE FOTO

   Ionut Tabultoc

Lotul echipei Steaua București a ajuns în această după-amiază la Botoșani și s-a cazat la Hotel Rapsodia.

Deși au anunțat că vor ateriza pe Aeroportul de la Salcea la ora 18:30, steliștii au ajuns mai devreme, iar la ora 17:10 au sosit in Botosani.

In momentul in care au coborat din autocar, stelistii au fost aplaudati de botosanenii prezenti in fata hotelului. Sportivii au fost intampinati de primarul Ovidiu Portariuc si de viceprimarul Cosmin Andrei.





Laurențiu Reghecampf a fost primul care a coborât din autocar, însă nu s-a oprit pentru fotografii. Doar Gardos și Cristea au făcut poze cu suporterii, ex-dinamovistul fiind asaltat de fani pentru autografe.

Mihai Stoica a fost luat tare de un suporter al echipei FC Botoșani: "MM, să știi că ai ajuns la Botoșani, nu la Boston, cum ai declarat tu"

Oficialii Steaua nu au dorit să facă niciun fel de declaraţii, şi au spus că vor vorbi duminică, la conferinţa de presă, de după meci.

Antrenorul Stelei nu a programat niciun antrenament înaintea meciului cu FC Botoşani.





Partida FC Botoșani - Steaua București va avea loc mâine, începând cu ora 17:00, și va fi LIVE-TEXT pe Știri.Botoșani.ro.

VEZI INTREAGA GALERIE FOTO PE SPORT.BOTOSANI.RO (APASA AICI)!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
17

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
203

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
353

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...