Stadionul copiilor! Cum se va disputa meciul dintre UTA Arad și FC Botoșani!

Școlile din Arad au primit deja mesajul clubului de a invita elevii în tribune, dar și regulamentul care trebuie respectat în totalitate.

Stadionul copiilor! Cum se va disputa meciul dintre UTA Arad și FC Botoșani!

   Foto: Adevărul

După ce Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal le-a pedepsit pe Dinamo și UTA cu închiderea stadioanelor pentru următoarele patru etape, s-a luat decizia ca în tribune să fie doar copii sub 14 ani.

Această decizie este ca urmare a incidentelor din startul partidei directe din urmă cu trei săptămâni. Asta până se judecă recursurile depuse de cele două cluburi, care consideră prea aspre sancțiunile.

Dar, până ce Comisia de Apel va avea un răspuns pentru grupările pedepsite, Liga Profesionistă de Fotbal le-a oferit ambelor cluburi o soluție de compromis: „Copiii au acces în condițiile art.27 din RD astfel cum a fost modificat prin decizia Cex FRF din 13 iulie 2023″.

UTA va juca cu copiii în tribună dacă veștile de joi sunt proaste.

Ce a anunțat Clubul arădean:

„UTA așteaptă copiii Aradului la meci. În vederea meciului cu FC Botoșani, pe care UTA îl va disputa vineri, ora 17:30, în cadrul etapei a 3-a din play-outul Superligii, dorim să facem următoarele precizări: accesul va fi gratuit și va fi permis exclusiv copiilor sub vârsta de 14 ani. Aceștia vor veni însoțiți de un singur adult pentru 10 copii”.

În cazul în care joi, decizia de la Comisia de Apel va fi favorabilă în totalitate, toți copiii înscriși vor fi mutați în Peluza SUD. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
34

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
25

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
42

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...