SPORT: Dinamo a fost umilita de Debrecen, scor 6-0, inaintea meciului cu FC Botosani

SPORT: Dinamo a fost umilita de Debrecen, scor 6-0, inaintea meciului cu FC Botosani
Dinamo a jucat sambata un meci amical în Ungaria cu Debrecen (locul 4) şi a plecat umilită de pe terenul ungurilor, scor 0-6.

Debrecen a înscris rapid în poarta lui Traian Marc, în mintutul 7, după o ieşire greşită la ofsaid a lui Nedelcearu. Kulcsar a rămas singur cu portarul dinamoviştilor şi a marcat după ce l-a driblat. A doua reuşită a maghiarilor a venit după 21 de minute de joc, atunci cînd Mihelic a înscris după ce a fost găsit bine cu o minge peste apărarea "cîinilor".

Două minute mai tîrziu, defensiva lui Stoican a cedat din nou şi Kulcsar a stabilit scorul pauzei. Minutul 53 a reprezentat al patrulea gol al lui Debrecen, marcat de Peter Szakaly, care a trimis un lob peste Farnolle. Kulcsar a reuşit hatrick-ul în minutul 67, cînd s-a distrat cu apărarea dinamovistă, iar acelaşi fotbalist a stabilit scorul final în minutul 89, după ce a scăpat singur cu Farnolle.

N-au făcut deplasarea, din diverse motive, personale sau de sănătate, Naumovski, Bunoza, Elhamed, Marius Niculae şi Bilinski.

Dinamo a mai suferit o umilinţă istorică în urmă cu două luni, cînd a pierdut cu 1-7 în faţa naţionalei U 21 a Danemarcei.

Debrecen: Novakovics – Jovanovic (Nagy Z. 56), Brkovics, Mészáros (Ludánszki 71), Korhut – Bódi (Wittrédi 71), Varga J. (Berdó 71), Bouadla (Szakály 46), Mihelic (Ferenczi 62) – Kulcsár, Sidibe (Szécsi M. 71)

Dinamo: Marc (Farmolle 46) – Bărboianu (Fai 46), Machado (Durimel 65), Nedelcearu, Serginho – Şerban (P. Petre 64), Boubacar (A. Marc 44), Cristescu (Costache 59) – Matei (Gavrilă 46), Alexe, Lazăr (Grozav 46)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
765

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
181

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
466

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...