Spectacol total la Pitbull Challenge

Spectacol total la Pitbull Challenge

 Organizată în premieră la BotoÅŸani, gala Pitbul Challenge s-a bucurat de un real succes, sala de sport a Colegiului NaÅ£ional Gh. Asachi fiind aproape plină. La această gală, au participat mulÅ£i oameni de afaceri din BotoÅŸani  

Prima partidă a galei a fost cea de la categoria 63 de kilograme, dintre Cristian Budeş de la Universitatea Timişoara şi Cozmin Ungureanu de la CS K-1 Galaţi. În primele două runde partida a fost destul de echilibrată, cu un uşor avantaj pentru gălăţean, cel care în runda a treia la pus la podea pe adversarul său, reuşind să termine partida înainte de limită.

A doua partidă a galei, la 77 de kilograme, i-a pus faţă în faţă pe Ion Paraschiv de la CS K-1 Galaţi şi Vitali Mâţu de la Sport Club Univers Bucureşti. Acest meci nu a durat decât o jumătate de repriză, gălăţeanul Ion Paraschiv reuşind să câştige prin KO.

Cel de al treilea meci al galei, la categoria 70 kilograme, a fost şi cel mai spectaculos, bucureşteanul Costel Paşniciuc, de la Respect Gym, predându-i o lecţie de K1 adversarului său Cătălin Pintilie de la CS K-1 Galaţi. Încă din debutul meciului Costel Paşniciuc şi-a dovedit superioritatea în faţa adversarului său, atât în prima cât şi în a doua repriză având posibilitatea de a încheia partida înainte de limită. Şi actul trei, Costel Paşniciuc a continuat în acelaşi stil agresiv, fiind net superior adversarului său, fapt ce l-a determinat pe antrenorul lui Cătălin Pintilie să arunce prosopul. Astfel, la capătul a două reprize şi jumătate controlate autoritar Costel Paşniciuc s-a impus, adversarul său aflat net în inferioritate abandonând. 

A patra partidă a galei Pitbull Challenge, la categoria 89 kilograme, i-a pus faţă în faţă pe Valentin Moraru de la Tiţă Fight Club Bucureşti şi Petre Vasluianu de la Respect Gym Bucureşti. După trei partide încheiate înainte de limită, acest meci a fost decis de arbitri. Partida a fost una echilibrată şi prea puţin spectaculoasă, comparativ cu primele trei meciuri. Până la urmă, cu o decizie de 2-1 Petre Vasluianu a fost declarat câştigător la categoria 89 de kilograme.

A cincia partidă a galei, a fost una pe placul spectatorilor botoşăneni, care îşi doreau să se termine cât mai repede, deoarece urma meciul lui Felix Alexoaie. Astfel, partida dintre Gabriel Budeş de la Universitatea Timişoara şi orădeanul Cozmin Criclevit s-a terminat după numai zece secunde de la start, primul reşind să îşi pună adversarul la podea şi să încheie meciul cu o victorie.

Cea de a şasea partidă a galei a fost şi cea mai aşteptată, deoarece în ring avea să urce botoşăneanul Felix Alexoaie. Primul şi-a făcut apariţia gigantul de doi metri şi unsprezece şi 136 de kilograme, Vasile Popovici, de la Scorpions Iaşi. Partener de antrenament cu Cătălin Moroşanu, `Moartea din Carpaţi`, Vasile Popovici a împrumutat din stilul colegului său, intrând în ring cu o costumaţie specială. La circa un minut a fost anunţat şi Felix Alexoaie, moment în care spectatorii din sala Colegiului Naţional Gh. Asachi s-au ridicat în picioare şi au început să îi scandeze numele botoşăneanului. Încurajat de toţi cei prezenţi în sală, Felix Alexoaie a început foarte bine partida şi în prima rundă şi-a dominat adversarul, reuşind câteva lovituri ce şi-au atins ţinta. De partea cealaltă, ieşeanul Vasile Popovici a încercat să îl ţină la distanţă pe Felix Alexoaie şi să îşi valorifice alonja. Prima rundă i-a aparţint clar lui Felix Alexoaie, căruia îi mai trebuia să câştige încă o rundă pentru a-şi asigura victoria.

În runda secundă, botoşăneanul a dat primele semne că nu este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic, fiind dominat de către ieşeanul Vasile Popovici. Astfel, după două runde, partida era echilibrată, cei doi combatanţi având câte o repriză câştigată, runda a treia fiind decisivă pentru desemnarea câştigătorului. Încurajat de spectatorii aflaţi în sală, Felix Alexoaie a început ultima rundă în forţă, căutând o lovitură decisivă care să îl pună la podea pe gigantul din Iaşi. De partea cealaltă, Vasile Popovici, încerca să îşi prindă adversarul cu braţele şi să îl lovească cu genunchiul. Ambii sportivi au reuşit câteva lovituri ce şi-au atins ţinta şi după ultimul gong arbitri aveau misiunea de a decide câştigătorul. Până la urmă, acest meci nu a avut un câştigător, el încheindu-se la egalitate decizie ce i-a mulţumit pe ambii sportivi. (S.B.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
38

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
98

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
18

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...