Soția unui cunoscut antrenor de fotbal a murit la doar 47 de ani! ”Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister!”

A murit soția unui cunoscut antrenor de fotbal român. Anunțul a fost făcut chiar de către clubul la care antrenorul activează.

Oana Alina, soția antrenorului român Florin Pîrvu (49 de ani), a murit la vârsta de 47 de ani. Anunțul a fost făcut de FC Voluntari sâmbătă, 1 iunie, formație pe care Florin Pîrvu a preluat-o în luna martie a acestui an.

„Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu! Cu tristețe în inimi, transmitem gândurile noastre cele mai bune și rugăciunile noastre către Florin Pîrvu a cărui soție, Oana Alina Pîrvu, a trecut în neființă, la doar 47 de ani. Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister! Vă suntem aproape în aceste momente și sperăm că veți găsi puterea și liniștea necesare pentru a depăși această imensă pierdere. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul celor de la FC Voluntari pentru Florin Pîrvu.

 



Florin Cristian Pârvu a fost fotbalist și a jucat pe post de mijlocaș la echipe ca Petrolul, Dinamo, Craiova, AEL Limassol și CS Otopeni. A jucat două meciuri la echipa națională de fotbal a României în perioada 2000-2002. După încheierea carierei, a devenit antrenor, activând la Petrolul Ploiești și FC Voluntari.

Cu puțin timp în urmă, antrenorul își anunțase plecarea de la FC Voluntari. Cu toate că a fost confirmat drept antrenor principal pentru noul sezon, acesta a menționat că își dorește să se retragă pentru o perioadă. Motivul era legat de problemele de familie.

Dumnezeu să o odihnească în pace pe Oana Alina!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...