Sorana Cârstea, eliminată în sferturile de finală de la Roland Garros
Stiri Botosani Thursday, 4 June 2009 SportTotuşi, pentru Sorana Cârstea, prezenţa în sferturile de finală reprezintă cel mai important rezultat din cariera sa într-o astfel de competiţie, urmând să încaseze un cec în valoare totală de 132.500 de euro.
Ultima româncă ajunsă în sferturi la Roland Garros este Ruxandra Dragomir, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, în 1997. Dragomir a fost eliminată în sferturi, în 1997, de croata Iva Majoli, care s-a impus cu scorul de 6-3, 5-7, 6-2.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Calendar ortodox, 24 ianuarie: Sf. Cuv. Xenia din Roma; Sf. Cuv. Xenia din Petersburg (Tedeum)
Sfânta Xenia era din Roma, fiică de bun neam, tatăl ei fiind senator, bun creştin şi râvnitor în cele dumnezeieşti. Ajungând la vârsta maturităţii şi fiind pregă...
Uniți sub tricolor: Artiști aplaudați de sute de botoșăneni într-un spectacol vibrant! (Foto, Video)
Un public entuziast a umplut, joi seara, sala Teatrului ”Mihai Eminescu”, la spectacolul „Uniți sub tricolor”, eveniment dedicat Zilei Unirii Principatelor și organizat de Or...
Avertizare de la Registrul Auto Român: Atenție la practici înșelătoare!
Aceste practici includ utilizarea unor denumiri, culori, sigle sau elemente vizuale similare cu brandul oficial R.A.R., în scopul de a induce în eroare cetățenii și de a vinde certifica...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.89 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici