Somaj in ghete

FC Botosani a scapat la timp de fostii jucatori.

Desi nu a castigat aproape nici un ban de pe transferuri clubul nu mai plateste contractele unor fotbalisti care nici in liga treia nu prea prind echipele.

Potrivit conducerii FC Botosani din transferurile fostilor jucatori s-a castigat in vara doar 17.000 de euro.

10.000 de euro pe portarul Dorel Satco, transferat la Aerostar Bacau si 7.000 pe Cornea, care evolueaza la Delta Tulcea.

Spre liga secunda au plecat Ungureanu, la Concordia Chiajna, Filip la Forex Brasov si Cornea la Delta Tulcea.

Dintre acestia doar Cornea evolueaza, Ungureanu are fractura de piramida nazala si lipseste sase luni, iar Filip este rezerva.

Spre liga a treia au plecat Satco, la Aerostar Bacau, Andries la CSM Focsani, Vatafu, Ghiviziu si Porfireanu, la Ecologistul.

Nici in liga a treia nu evolueaza insa toti fostii jucatori ai FC Botosani.

Doar cei de la Ecologistul au mai jucar. Satco este rezerva lui Cosa la formatia bacauana, iar Andries s-a accidentat in prima etapa din liga a treia.

Cel mai surprinzator transfer a fost cel al lui Gabi Luca. Acesta a preferat sa plece in liga judeteana la AS Roma, chiar daca a avut oferte si din liga secunda si din liga a treia.

Dupa capitolul FC Botosani Cilean, Ciobanu si Sitaru au preferat sa isi puna ghetele in cui.

Ultimul plecat de la FC Botosani este croatul Vuckovici, care a fost trimis acasa de Leo Grozavu.

Dupa o saptamana de antrenamente mijlocasul in varsta de 20 de ani nu a reusit sa impresioneze staff-ul tehnic al formatiei botosanene, chiar daca acesta a pozat impreuna cu restul lotului pentru materialele promotinale din aceasta editie de campionat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
174

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
607

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...